Silkkiä ja ValoaOletteko kuulleet naisesta nimeltä Mia Höytö?

Työhakemusten nakuttelun lomassa huomasin pohtivani, että voi kunpa minä olisin Mia Höytö - Nainen, joka loi laadukkaan ja sertifioidun luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjan suomalaiselle iholle. 

Plop! Kupla hajosi, ja minä jatkoin tylsien työhakemusten hakkaamista.  

Hurmaava Mia on muuttanut meidän kylppäriin, ja voin kertoa, että on mahtava tyyppi. Onko teidän tuttuja? Mia on antanut Valoa silmilleni viime keväästä saakka, ja Silkkiä iholleni kesästä. Silmänympärykseni kiittävät Miaa. Vartaloni iho puolestaan on pehmeä kuin.. no pehmeä, ja se tuntuu hyvältä. En kestä kosmetiikkaan liittyvää liioittelua miljoona kertaa pidemmistä ripsistä, joten totean yksinkertaisesti, että ihoni tykkää Miasta. Niin paljon, että pelkään sitä hetkeä, kun tuo puteli onkin jonain päivänä tyhjä. Ei ollut liioittelua.Silkki -vartalovoide sopii mainiosti juuri nyt loppukesän iholle, jota aurinko on hellinnyt ja kenties jopa vähän kurittanut. Voide on ihanan paksua, mutta imeytyy nopeasti. Siihen jää koukkuun. Hento tuoksu vie kukkaiskedolle. Ihanan voiteen taika löytyy karitevoista, joka kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti. Tyrninsiemenöljy myöskin kosteuttaa ja lisäksi uudistaa ihoa. Aloevera ja kaurauute rauhoittavat samalla kun manteliöljy silottaa ihoa. En edes osaisi kaivata vartalovoiteelta mitään muuta.  

Silkki on osastoa "luksusvoide", vaikka käytänkin sitä ihan tavallisesti tässä Arjen Luksuksessa. Voisin ajatella ilahtuvani, mikäli joskus saisin tällaisen lahjan. Vinkiksi sinne Miehille - jos tämä sivu on jäänyt vahingossa auki, tajua, hoksaa, hiffaa! Just nyt Mia Höytö Cosmetics tarjoaa kaikki ostokset postikuluitta täältä.
 
Silmänympärysiholle ilmaantuu niitä kauniita naururyppyjä, mutta muita ruttuja sinne ei kaivata. Valo on kevyt, ja tehokkaasti hoitava voide. Se koostuu orgaanisista tehoaineista, jotka antavat parasta suojaa ohuelle silmänympärysiholle. Valon taika perustuu mustaseljankukkauutteeseen, joka häivyttää tummia silmänalusia vilkastuttamalla ihon aineenvaihduntaa. En tiedä johtuuko paremmin nukutuista öistä ja Valosta - vai pelkästä Valosta, mutta tummia silmänalusia ei täällä ole nähty. Tämä on Totuus.

Samoin kuin Silkissä, myös Valossa on tyrninsiemenöljyä, jonka antioksidantit suojaavat soluja sekä niiden DNA:ta. Lisäksi askorbiinihappo stimuloi kollageenin muodostumista. Kuulostaa tehokkaalta. Lisäksi aloevera-uute kiinteyttää ihoa ja tukee solujen uudistumista. Lisäksi herkkä silmänympärysiho tarvitsee kosteutusta, jota tuovat pehmentävät oliivi- ja manteliöljy. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Valossa on myös sheavoita, joka silottaa ihoa sekä kosteuttaa ja pehmentää sitä. Love, love!

On aika ihana paketti, kun sipaisee Valot silmiin ja Silkkiä päälle. Uuh. Sitten kuuraakin sen keittiönpöydän puurosta, ja pesee perheen pienimmän kakkapyllyn. Mitä Arjen Luksusta!

P.S. Mia Höydön tuotesarjan orgaaniset ja sertifioidut (Ecocert) tuotteet valmistetaan Suomessa. Mia Höytö Cosmetics -tuotesarjaan kuuluu myös Ihana kosteusvoide, Kaunis puhdistusvoide ja Unelma intensiivinen kosteusvoide. Minä unelmoin Unelmasta.  


kuva: Mia Höytö
** Tuotteet saatuja.

Suosikit