Ihana Bobo Choses ja vähän mitoituksesta


Olen täällä jo muutamaan otteeseen hehkutellut syksyn Bobo Chosesia, enkä turhaan. Ei paljon puristele, ettei minua valittu siihen työhön, johon haastateltiin (ei harmita oikeasti - meet the fockers -terveisiä sinne vaan! Noeikä..). Ei oikeasti voi harmittaa, jos saa tänään hypisteltäväksi nämä ihanuudet! 

Busstopille oli tullut Bobo Choses AW13 verkkokauppaan jo eilen, ja tänään sain ihan itse Rouva ja Herra Kauppiaiden toimittamana - käteen - näitä ihania syksyn piristyksiä teille näytettäväksi. En malttanut odottaa aamuun, että saisin kuvattua nuo Forest Trees-paidan ja hupparin pienemmällä, mutta jos yhteistyötä löytyy lapsen kanssa, niin laitan sovituskuvia myöhemmin. 

Ja löytyihän sitä! Sovituskuvat lisätty! Lapsi sai itse pukea paidan päälleen, ja onnistui siinä loistavasti!

Mitoituksesta sen verran, että kesän coolein Bobo Chosesin vihannespaita, jonka tilasin puoleen hintaan samaisesta Busstopista (löytyy edelleen täältä) on meillä koossa 2-3 v ja vastaa mielestäni vähintäänkin 98/104 cm. Nyt Forest trees-printtipaita on huomattavasti naftimpaa mitoitusta. Kokolappu ilmoittaa kooksi 98 cm, mutta itse väittäisin sen olevan enemmänkin 92 cm. Yritän saada paidan pian päälle, joka tapauksessa paita on ihanaa matskua, ohutta trikoota, niin ja luomupuuvillaa. Rrrrrrrakastan!


Umbrella-collari on niin siisti! Siinä meidän 110 cm pitkällä tytöllä on kokona 4-5 v ja se on juuri sopivan kokoinen. Ylimmän kuvan Multi Umbrella-paidassa kokona on 6-7 v, enkä yhtään pienempää ottaisi, voi olla, että tosi hoikalle on tämä koko vähän pussimainen, mutta minä tykkkään, kuuluu ollakin löysä. Ihana tämäkin. Awwww!
Rain-paita on myös pehmeää trikoota, ja melko naftia mittaa. 4-5 v:n kokolapussa ilmoitetaan 110 cm, ja varmaankin just sen nippanappa vastaa. Forest trees -hupparissa koko on 2-3v ja siinä reilumpi mitoitus kuin trikoopaidoissa. Meille sopiva juuri tuo koko, ja hihoissa vielä kääntövara. 


Onko vähän ehket ihania?

Suosikit