Huoh huoh treeniterveisiä ja pari vinkkiä!

Päiväkotiin!

No en ole vieläkään salille saanut itseäni. Viime kerrasta on liikaa aikaa, mutta väitän, että kaloreita kuluu pakostakin tällä henkisellä rääkillä. MINEN KESTÄ! Päiväkotitreenit, joihin otsikossa viitattiin, alkoivat virallisesti tänään tunnin ja vartin aloituskeskustelulla. Koko sen ajan kuopus oli itkenyt. Rankasti. Niin rankasti, että hoitajien huomiseksi kaavailleet päiväunitreenit siirrettiin ensi viikkoon. Isosiskoa oli menty moikkaamaan toiseen ryhmään, josko suru helpottaisi, vaan tätäkin oli alkanut itkettämään niin paljon, että ei ihan sitten toteutunut tämä hyvä suunnitelma. Auts.  

Eka päivä päiväkodissa - äiti vielä hämäävästi mukana.

Työpaikasta ei kuulunut mitään, vaikka piti. No huomenna varmaan. Eilen illalla pulssi oli varmaan neljätuhatta illalla, kun olin tosi ahdistunut kaikesta tästä, mutta nyt en ole, ainakaan työstä. En pätkääkään. Se otetaan, mikä annetaan. Saan tuon työn, tai en saa. Très simple. On niitä duuneja maailma vääräällään, enkä tarvitse kuin yhden. Onko se nyt paljon pyydetty, hä?

Sadekamppeet ovat vielä kaupassa pienemmälle. Joka aamu jännään, onko kurakeli vai ei. Vahvasti näyttää, että on. Sää muuttui kerta linttuulta syksyiseksi, kun päiväkoti alkoi. Vettä tuloo kun aisaa. Onneksi on sentään serkuilta perityt (nekin!), ja viisivuotiaallakin käytössä olleet Vikingin lenkkarit. To-del-la hyvät. Viime syksynä ostettiin Viikingin nilkkurit viisivuotiaalle, ja melkein kirosin, kun hän totesi tänään, että äiti nämä puristaa. -No pystytkö kävelemään. Hyvä, vielä mahtuu. Hih. Uusia katsotaan samalta merkiltä, vannon niin Viikkarin nimeen näissä gore-kysymyksissä. Sopii uida lätäkössä, eikä kastu jalat.

Esikoinen tiedusteli minulta tänään kotona, tiesinkö että Natsu Biiberillä oli ollut keikka. Vähän oli mamilla pokassa pitämistä, piti ihan kysyä, että kenelläkö? No Natsu Biiberillä, et sä tiijä sitä äiti? Ai että. Sitten katsottiin youtubesta kuvaa, ja herra Natsu oli kuulemma ihan Frontside Ollin näköinen. Musiikillinen anti ei kiinnostanut puolta biisiä. Tämä erittäin ookoo, jäin miettimään iltapäivälehden otsikkoa, joka julisti, että ko. Bieber oli esittänyt serenadia mummolleen alastomana. Muutama tekijä tuossa herjaa.Tilanneanalyysi leikkipuistossa päivän päätteeksi.

Kiiltävät kannet, selvä syksyn merkki.

Kun nyt päiväkotiasioissa ollaan, en malta olla mainostamatta Eco.Kidiä tukanpesuun. Meillä ollut käytössä viime vuoden ajan, ja toki puuta koputan edelleen, mutta ihan joka ikinen iikka päiväkodissa kantoi päässään täijengiä viime keväänä, vaan ei meidän lapsi! Eco.Kidillä on myös huippu hoitsikka, joka sopii takkutukille, not to mention, tuplaa tuon ötökkäkannan eston päänahassa. Saa ainaskin Stockalta ja Candyshopista.

Myöskään mainitsematta ei voi jättää, että Suomeen on nyt rantautunut jo hetki sitten täälläkin esitelty Bobo Choses, ja näitä saa nyt Busstopilta täältä. Minun sydän meni nyt näille. Totaalisesti.


kuva: täältä
 
Ja vielä... pikkuOtus juhlii yksivuotisjuhliaan - Onnea, onnea Jenni! Facebookissa on arvontoja ja ihkuja kaupanpäällisiä, ja ilmaiset postarit 18.8 saakka.

Nyt mä alan hakkaamaan taas työhakemusta, ja valmentaudun huomiseen päiväkoti-äidin-sydän-raastimeen -tunnelmiin. Jippii. Vielä ei olla edes siinä kyl-se-siitä -vaiheessa.


Pitäiskö kääräistä pkkutötsät äitille, niin rauhoittuisi? No ei vaiskaan! Mikä lie lehtipuu leikkipuistossa..


Suosikit