Ikuisuustila

kuva: täältä

Niin ne on lomat sitten lusittu. Myös meiltä, vaikkei ansiotyö vielä kutsunutkaan. Vaan mikä siinä on, että heti kun on lomat ohi, niin tätä hankaamista, imurin huudattamista, pesukoneen pyörittämistä, lattioiden nuolemista, ja tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen riittää loputtomiin? 

Uusi asenteeni ei ahdistu tilanteesta, vaan pitää juuri nyt vesitaukoa. Noni. Tauko ohi. Imurin vuoro. Äh. Ihan yhtä ankeeta kun ennenkin.

Kommentit

No, toivottavasti ansiotyö kutsuu pian. Oletan, että näin sopii toivoa?
Luutusin ja imuroin itsekin, kahvitauko. Ja parit jakut on nyt tilattu. Tilanne hoidossa siis. Ehkä. Kiitosta vaan.
*Laura* sanoi…
Mun ensimmäinen arkiviikko meni ihan lennossa! Viime sunnuntai oli se ankein päivä. Nyt torstaina jo melkeinpä hymyilyttää, varsinkin tuon saunasiiderin jälkeen...

Peukut Zirkin jakuille!
Riikka sanoi…
Zirk: Kiitos, toivotaan niin. Tuntuu ihan absurdilta, että niin sitä vaan voisi hypätä parin viikon kuluttua siihen arkeen, jota sitten loppuelämä eletään. Uff.

Oikeasti on kiva mennä töihin, kun vaan tietäisi mihin. :)

Ja hyvä, että tuli jakkukauppoja!

Laura: Hyvä, hyvä! Tsempit sinne! Munkin pitäs ehkä ruveta juomaan siideriä. Arkisiideriä. Tsih!
Henkkumaaria sanoi…
Minulla on vielä ensi viikko armonaikaa! Sitten 12.päivä uusi työpaikka kutsuu, uudet kuviot ja uudet ihmiset! Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Voi, kun ehtisi vielä tehdä kaikenlaista ennen kuin loma päättyy! Listalla olis vielä lisää mustikanpoimintaa, tapetin poistoa, maalausta ja työhuoneen järkkäystä, ompelua, oh no, vaikka mitä...
Riikka sanoi…
Henkkumaaria: Kuulostaapa hyvältä, nauti lomaviikostasi, älä tee liikaa, vaan just sopivasti! Onnea uuteen alkuun!

Suositut tekstit