Ne niin odotetut Molot

kuvat: täältä ja täältä


Huomasin, että Babyshopissa on Molon toppahaalarit jo myynnissä, niin uskalsin napata muutamat kuvat sieltä meidän Pohjolan mammojen ihmeteltäväksi. Ballotiin pitäisi tulla lähiaikoina haalarit myös, ja sinne tulee myös mustaa Hopper Junioria, vaativampaan makuun. No, mitä sanot? 

Meillä oli ekaa kertaa viime talvena Rainbow Pyxis ja se oli aivan nappivalinta. Haalarissa ei ole minkäänlaista käytön jälkeä, vaikka se oli yksivuotiaan ainut haalari. Sen tähden olenkin pohdiskellut, tulisiko meille tänä talvena Polaris. Tuo alppikuosi on kerrassa upea, mutta näen sen kuitenkin rajoittuneena henkilönä enemmän pojalla, ja tuo pupu taas puolestaan.. Ehkä ei. Mustaa haalaria en ihan periaatteesta halua ostaa lapselle, mutta näitä täytynee käydä jossain katselemassa, niin näkee nuo värit ihan oikeasti. Moni jämy (huom! mikä professionalsanasto täällä hallussa. Buahha!) on vakuutellut, että värit ovat paljon kirkkaampia oikeasti.

Jos mallistossa olisi ollut ihan kirkkaanpunainen, siinä se olisi ollut, no questions asked. Ei ollut, joten täytyy vielä pohdiskella.
 * Sis. mainoslinkki


Kommentit

*riikka* sanoi…
Joku näitä eilen jo vilauttikin. Perusvärit on peruskivaa kamaa, mutta noi kuosijutut ihan JÄRKKYJÄ! En tykkää Molon sisävaatteissakaan heidän kuoseistaan, mutta nämä isoina pintoina on vielä astetta kamalammat:)
Riikka sanoi…
Nämä kuvat on olleet niin salaista kamaa, kuin suuri valtionsalaisuus konsanaan. En ole nähnyt printtihaalareita vielä muualla, mikä lie vastaanotto.

Alppihaalari on musta ihan älyttömän hieno, mutta pupu ehkä vähän too much..
*Laura* sanoi…
Minähän se näitä vilauttelin toissapäivänä. ;) Printtihaalareiden vastaanotto oli kommenttien perusteella varsin kaksijakoinen, kuten odottaa saattaa! Mjoo... Alppiprintti on hieno, mutta meille taidan kuitenkin hankkia denimin tai mustan. Katsotaan mihin se kelkka vielä kääntyy ennen hankintaa... ;) Joku alennuskoodihan tässä pitää odotella kumminkin.
Riikka sanoi…
Laura: Kävinkin sulle kirjoittelemassa, että meni ihan ohi, mutta yhtä hienoja Moloja siellä oli rivissä kuin täällä. Arvaa, olen tänään miettinyt noita pupuja aika paljon.. Hihhih! Tosi pimeetä touhua! Ja ehdottomasti tarvitaan alekoodi (iso!). Hih.
*Laura* sanoi…
No nyt alkoi ihan jännittää, tuleeko teille pupuja talveksi! ;) Ei vitsit, olisihan ne hienot!

Kysyin esikoiselta minkä haalarin hän haluaa. Turkoosin kuulemma. Mies oli samaa mieltä. O-ou...

Suositut tekstit