Ne niin odotetut Molot

kuvat: täältä ja täältä


Huomasin, että Babyshopissa on Molon toppahaalarit jo myynnissä, niin uskalsin napata muutamat kuvat sieltä meidän Pohjolan mammojen ihmeteltäväksi. Ballotiin pitäisi tulla lähiaikoina haalarit myös, ja sinne tulee myös mustaa Hopper Junioria, vaativampaan makuun. No, mitä sanot? 

Meillä oli ekaa kertaa viime talvena Rainbow Pyxis ja se oli aivan nappivalinta. Haalarissa ei ole minkäänlaista käytön jälkeä, vaikka se oli yksivuotiaan ainut haalari. Sen tähden olenkin pohdiskellut, tulisiko meille tänä talvena Polaris. Tuo alppikuosi on kerrassa upea, mutta näen sen kuitenkin rajoittuneena henkilönä enemmän pojalla, ja tuo pupu taas puolestaan.. Ehkä ei. Mustaa haalaria en ihan periaatteesta halua ostaa lapselle, mutta näitä täytynee käydä jossain katselemassa, niin näkee nuo värit ihan oikeasti. Moni jämy (huom! mikä professionalsanasto täällä hallussa. Buahha!) on vakuutellut, että värit ovat paljon kirkkaampia oikeasti.

Jos mallistossa olisi ollut ihan kirkkaanpunainen, siinä se olisi ollut, no questions asked. Ei ollut, joten täytyy vielä pohdiskella.
 * Sis. mainoslinkki


Suosikit