Fredrikson AW13

kuva: täältä

Yy, kaa, koo, nee! Talvi tulee - ou jee!!! Pistetään pipot päähän ja lähdetään seikkailemaan. Talvi on kivaa, talvi on huippuu! Ihanien kuosien ja hurmaavan herkullisten värien sävyttämä uusi talvimallisto on omistettu suurille seikkailijoille Tintille, Phileas Foggille ja Nils Holgerssonille.

Fredriksonin mallistossa on aina uutuuksia, mutta myös vanhoja klassikoita ja perinteisemmän tyylin päähineitä. Valmistuksessa käytetään vielä tänäkin päivänä käsityötä, jotta lopputulos on varmasti viimeistelty ja ajaton hattumestarin taidonnäyte.

Uusia talven mallistoja tulee nyt tulvimalla. Vuorossa Fredriksonin talvi, olkaa hyvä!

Viime syksynä ihastuin etenkin Fredriksonin tupsupipoihin, kuten myös lapset - mikä on myös aina plussaa. Ei tarvitse pettyä tänäkään talvena, ja laatu on taattua. Tupsuissa löytyy edelleen, ja on raitaa, salmiakkikuviota, ja tuo koirahattu!

Löytyikö suosikkeja?

  

Kommentit

Maria sanoi…
Musta hattu keltaisella tupsulla, ihana! Kuopus tarttee talvipipon, mielellään korvat peittävän, tuo malli olis kyllä huippu.
Nikka sanoi…
Raikasta, raikasta! Se tulee ekana mieleen.

Oonkohan mä ikinä ennen löytänyt tänne sun mukavaan blogiisi? No, parempi myöhään ja nyt ollaan lukijoina, joten korjataan tilanne jatkossa. :)
Anonyymi sanoi…
Huiput värit! Mutta voin vaan kuvitella, että miun suosikit ruskea-oranssi ja musta-keltainen eivät menisi läpi pinkki-violetti-pinkki-pinkki-fanilleni. Harmi!

Pitää varmaan ostaa itselle :)
Tytti
Riikka sanoi…
Maria: Se on tosi kiva, ja ihanaa matskua! Meillä oli Fredrikonin hatut viime talven, ja tosi hyvää laatua ovat.

Nikka: Niin ovat, pirteitä!

Kiva, kun löysit tänne!
Riikka sanoi…
Tytti: Hei tuo pinkki-violetti-pinkki -fani täälläkin iski päähänsä tuon valkopohjaisen raitapipon, jossa oli juuri ne lempparivärit, kun kävimme kurkkaamassa tätä mallistoa.. Ja naisten mallistossa oli myös tosi kivoja. Laitan niitäkin kuvia tänne. Vaan sopiihan näitä lastenkin pipoja käyttää isotkin. :)
Anonyymi sanoi…
Mistä noita Fredriksoneja löytää sit kun tulevat myyntiin? Toi keltaraidallinen Kakkonen sopis niin mun 2v:lle kaavailemiin talvitamineisiin. Sulla on kiva blogi:)
Riikka sanoi…
Moikka! Fredriksonia myydään vähän vaihtelevasti, mutta olen nähnyt esim. Jesper Juniorissa ainakin täällä Helsingn Forumissa, myös Sokoksella. Kurkkasin, niin kuopus.fi myy ainakin viime talven tupsuhattuja. Voit kysyä myös suoraan Fredriksonilta
fredrikson /@/ masicompany.com
Anonyymi sanoi…
Katselinkin alueen jälleenmyyjiä Fredriksonin sivuilta, olivat enemmän sellaisia aikuisten naisten vaateliikkeitä, epäilen että niihin tuskin otetaan lasten hattuja. Ihan cittarit ja anttilatkin noita näytti myyvän mutta mietinkin verkkokauppoja, Metsolassa noita viime vuotisia on myös. Pitää lähteä kivijalkaliikkeisiin ilmeisesti jos noista ei löydy. Milloinkahan uutuudet tulevat myyntiin? Nimim. Kärsimätön:)
Riikka sanoi…
Hihhi Kärsimätön! Uskoisin, että piakkoin alkaa pipojakin tippumaan liikkeisiin. Jos et malta odottaa, niin tilaa suoraan Fredriksonin tehtaalta. Keiteleeltä ne laittaa sulle paketin, veikkaisin. :)
Anonyymi sanoi…
Ei tullut moinen edes mieleeni! Ehkäpä pistän sinne kyselyä:D Enkä oo mielestäni yhtään liian aikasin liikkeellä, jotku talven suosikit on jo loppunukin kaupoista!
Riikka sanoi…
Hih! Sä taidatkin olla ihan ammattilainen. Ota yhteyttä, niin saat mieluisan pipon!

P.S. Ja kiva, kun tykkäät blogista! Kiitos. :)

Suositut tekstit