Reima-parka & ulkoiluhousut -20% ja Reimatec vk-rukkastestin tuloksia


Vietin perjantaina aikaa kaupungilla. Tarkemmin Stockalla. No kävin muuallakin, mutta olin yksin. Haahuillen. Nauttien. Tuntitolkulla. En edes tuntenut kovin pahaa morkkista siitä, että lapset ne vaan oli kunnallisessa päiväkodissa, ja äiti huiteli kaupungilla. Tsot tsot. No nyt se kannattaa nauttia, kun kohtahan sen jo lakikin kieltää. Voi haloo nämä ihmeuudistukset helalauantaista ja muista. Not going to happen. Ja sano minun sanoneen, ei ne iskät sinne kotiin jää, vaikka miten pannaan riita poikki. No eivät jää, jos ei Leo Straniusta lasketa.

Noni takas politikoinnista. Vanhasta muistista kipaisin heti kutoseen, lastenosastolle, ja sen tajuttuani melkein käännyin, kunnes tajusin miksi en nyt tekisi pientä, rauhallista tsekkausta. Olin hämmentynyt, kun myyjät eivät olleet yhtään kartalla, kun kyselin Molon Polariksista. Mikä se on, ei meillä oo.. No salettiin oli, muttei kylläkään Pupu-printillä. Ei oltu kotiläksyjä luettu lastenosastolla. Mur. Kävin myös kolmosessa. Silittelin Samujin mekkoa ja neuletakkia. Kyllä me pian kaveerataan.

Ilahduin Reiman osastolla, etenkin isompien lasten puolesta. Vähänkö nuo parka-takit ovat makeita! Niissä ei ole mitään lällyä, eikä typerää, vaan ne vaan on tosi kivannäköisiä. Nyt ne on Stockan kantisalessa eli hinnasta lähtee -20% pois. Takkeihin tästä.

Toppahousuahdistuksen Reima on korvannut reteesti leggareilla ja sammareilla - nämä myös kantisalessa. Molemmat ovat salaisesti ulkoiluhousuja. Taas joku koululaisten mutsi siellä suunnittelutiimissä ollut: Minä en enää jaksa meidän nelosluokkalaisen kanssa vääntää joka aamu siitä, että pue toppahousut, niin nyt ei tarvitse, kunhan laittaa vaan leggarit. Sucker... Buahhahhahha.. Kauhee äiti, mutta jotain tän tyylistä tässä on takana, veikkaan. Nerokastahan se vaan on, jos näillä pöksyillä saadaan pidettyä katu-uskottavuus, mutta samalla lämpimät jalat. Leggarit tästä ja sammarit tästä.

Pinkit ja siniset Reimatec-rukkaset näyttivät olevan myös kantisalessa, nämä ovat jo talvikamaa.

Muistaakos kukaan näitä kelejä?
Ai että, huhtikuu, ja mitkä lätäköt! Ouyeah! Viime keväänä spekuloitiin Reimatecin vk-rukkasten vedenpitävyydestä, ja meille tulikin parit Reimatecit uitettaviksi. Pienemmällä on kädessään - tai testiin sopivasti - lätäkössä Reimatec Sora. Tämä piti veden ulkopuolella koko kevään ajan, eli peukut tälle. Uittaminen jatkuu jälleen - oletettavasti piakkoin.

Viisivuotiashan ei kelpuuttanut rukkasta, vaan toivoi hanskoja, ja saikin Reimatecin Pivot. Nämä ovat todella reiluja kooltaan. Pienin koko hanskoista oli vielä tosi reilu viime keväänä, mutta sitkeästi neiti piti niitä käsissään. Nämä olivat muutaman kerran ihan kosteat sisäpuolelta päiväkotipäivän päätteeksi. Liekö kädet hikoilleet vai mikä oli syy, sillä laitoin itse nämä käpäliini ja hanan alle, ja ne pitivät noissa testiolosuhteissa veden ulkopuolella. Tutkimukset jatkuvat näissäkin, kunhan saadaan se kunnon syksy tänne.

Jokohan lapset puetaan ensi viikolla välikauteen ekaa kertaa kesän jälkeen?
  
*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit