Arkea isolla Aalla

Huhuu earth to meidän lapset, ai ne kattoo lastenohjelmia.


Loppukesän kakkuRohkea!


Kesäkukkia
 

Ihanat

Tässä sitä nyt ollaan, ja odotetaan huomista. Sitä Arkea. Jännittää. Minne se kesä meni? Olin kuvitellut, että viikonloppu ennen arjen alkamista vietetään jossain kivassa paikassa, piknikillä, puistoillen tai mitä vaan mukavaa yhdessä koko perheen elämää. Pesukone pesi kolme koneellista pyykkiä, televisiosta tuli jotain urheilua iiiihan koko päivän, joten kävimme viisivuotiaan kanssa ruokakaupassa, leivoimme pannaria lasten pyynnöstä ja toimesta (voita 100g - kyllä!), illalla juoksimme puistossa, poistimme kynsilakat kynsistä, ja siinähän se päivä sujui ilman mitään sen kummepaa viritystä.

Mieli on kovasti jo uudessa alussa. Serkutkin menevät kouluun (voi ihme!), ja viisivuotiasta jännittää uusi isojen ryhmä päiväkodissa. Perheemme pienimmällä ei ole haisuakaan mitä on edessä, mutta lupaavaa on se, että hän hyppii iloisia hyppyjä ja kiljahtelee päiväkoti, päiväkoti!

Monissa kodeissa reput on jo pakattu aamua varten. Me pakkaamme aamulla. Minä lähden etsimään sopivia arjen aloitus -vaatteita itselleni kaapin kätköistä, ja toivon mukavaa, levollista, kaikkea hyvää ja varjelusta jokaiselle pienelle ja isolle syksyn aloitukseen.  

Kommentit

Heidi sanoi…
Ihanaa arkea teille murusille! Me ei viimeisen lomapäivän kunniaksi päästy kotipihaa kauemmaksi :)
Maagi sanoi…
Voi kun arki olisi mukavaa, siten sitä jaksaa paremmin ihan kaikki. Mutta voi kun vieläkin muistan ne päiväkodin aloitukset, huh, miten sydän puristui rusinaksi ja piti vain keskittyä hengittämään pari viikkoa. Ja pian sekin päiväkoti oli ihan arkea. Ja se aika on nyt meiltä ohi!! Nyt me eletään koululaisarkea. Tämän pienemmän koulun aloittamista olisin jännittänyt, mutta mahatauti päätti toisin ja turhat hermoilut jäi pois maatessani puolitajuttomana sängyssä. Nyt se koulu on alkanut ja niin mukavaa oli ollut, molemmilla tytöillä! Toivottavasti teilläkin, kaikilla! Kovasti terkkuja tädille!
Riikka sanoi…
Heidi: Kiitos, samoin teille ihanille. Teidän vika lomapäivä näyttikin aivan ihanalta, joten mitä sitä suotta kauemmas. :)

Maagi: Kiitos, ihan hyvin se meni. Minä olin vielä mukana (kuin peräpukama - tsihhi) pienemmällä, mutta aamulla heti aloituskeskustelut ja alkaa se huudatus. Huom. Aivan mahtava asenne! Hah! Pääsit kuitenkin saattamaan pienet koulutielle? Täti jännitti täällä, kerrothan, että puhelinraporttia ekasta päivästä odotellaan molemmilta. <3 Ja hus jo se masupöpö!
Anonyymi sanoi…
Kakku näyttää hyvältä. Marenkia vai kermavaahtoa?

OP
Riikka sanoi…
OP: Kiitos, vaikka olikin ihan tärähtänyt kuva. Oli mascarponea ja rahkaa. Hyvää oli!

Suositut tekstit