Arkea isolla Aalla

Huhuu earth to meidän lapset, ai ne kattoo lastenohjelmia.


Loppukesän kakkuRohkea!


Kesäkukkia
 

Ihanat

Tässä sitä nyt ollaan, ja odotetaan huomista. Sitä Arkea. Jännittää. Minne se kesä meni? Olin kuvitellut, että viikonloppu ennen arjen alkamista vietetään jossain kivassa paikassa, piknikillä, puistoillen tai mitä vaan mukavaa yhdessä koko perheen elämää. Pesukone pesi kolme koneellista pyykkiä, televisiosta tuli jotain urheilua iiiihan koko päivän, joten kävimme viisivuotiaan kanssa ruokakaupassa, leivoimme pannaria lasten pyynnöstä ja toimesta (voita 100g - kyllä!), illalla juoksimme puistossa, poistimme kynsilakat kynsistä, ja siinähän se päivä sujui ilman mitään sen kummepaa viritystä.

Mieli on kovasti jo uudessa alussa. Serkutkin menevät kouluun (voi ihme!), ja viisivuotiasta jännittää uusi isojen ryhmä päiväkodissa. Perheemme pienimmällä ei ole haisuakaan mitä on edessä, mutta lupaavaa on se, että hän hyppii iloisia hyppyjä ja kiljahtelee päiväkoti, päiväkoti!

Monissa kodeissa reput on jo pakattu aamua varten. Me pakkaamme aamulla. Minä lähden etsimään sopivia arjen aloitus -vaatteita itselleni kaapin kätköistä, ja toivon mukavaa, levollista, kaikkea hyvää ja varjelusta jokaiselle pienelle ja isolle syksyn aloitukseen.  

Suosikit