EcoTools meikkivoidesivellin ja meikkipohja For Dummies

Olin kuvitellut, että muutama minulla käynyt värivoide ei vaan sovi minulle tai paremminkin - voiteet ovat olleet huonoja, sillä ne ovat rullautuneet irti levittämisen jälkeen. Olen niellyt tappioni, ja käyttänyt pääasiassa meikkipuutereita, mutta nytpä levitinkin voiteen testimielessä EcoToolsin meikkivoidesiveltimellä, eikähän se voide mihinkään rullautunut. Tyrmistys. Onko se ollut oikeasti siitä siveltimestä kiinni? Pohja pirskuttilainen levittyi naamaani oikein tasaisesti. Voihan se olla, kun aiemmin söhräsin pohjan käsipelillä, niin saattaa tuo sivellin oikeasti olla parempi siihen tarkoitukseen. Amatööri

EcoToolsin Leena onkin sitten oikea ammattilainen. Hän ystävällisesti jakaa tällä oppitunnilla mineraalimeikkejä käyttäville lukijoilleni muutaman hyödyllisen vinkin, joita suosittelen seuraamaan. Tämän pohjan tekemiseen riittää välineistöksi mineraalipuuteri ja mieluiten EcoToolsin kabukisivellin, joka on tehty mineraalipuuterille.

Ilona EcoDealista tutustutti minut mineraalimeikkien ihmeelliseen maailmaan, niin tehdäänpä tämä meikkipohja Benecosin mineraali(irto)puuterilla.Vinkki 1:
Ettei heti menisi pieleen, tässä varoituksen sana: älä ota liikaa puuteria siveltimeen. 

Mineraalipuuteri levitetään iholle pyörittelevin, kevyesti ihoa painavin liikkein. Ota puuteria siveltimeen alkuun mielummin liian vähän, ja sitten kerrosta, jos tarpeen. Mitä kuivempi iho, sen tärkeämpää on pyöritellä kabukilla (siveltimellä). Näin ihon rasvoja nousee pintaan.

Vinkki 2:
100% mineraalista saa sävytetyn päivävoiteen, kun sekoittaa sitä omaan kasvovoiteeseen. Erittäin hyvä, jos iho tuntuu kuivalta (syksy/talvi-kausi).

Vinkki 3:
Mineraalipohjan voi kiinnittää lopuksi suihkuteltavalla kasvovedellä. Se kosteuttaa ja freesaa pinnan.

Hei, kiitos näistä vinkeistä Leena! Suihkaisin Pur Aloen Ruusuvettä mineraalipuuterin päälle, ja vot! Se toimii. Ei näytä tönköltä, valu, eikä muutakaan epäilyttävää toimintaa iholla. 

Ennen kuin tämä kaupallinen muistutus unohtuu: Benecosin mineraalipuuterit, meikkivoiteet ja Multi Effect -mascara Sokoksella nyt tarjouksessa: 7,90e muut, meikkivoide 9,80e. Nyt on halapoo.

EcoToolsin siveltimet ovat erittäin tykättyjä, ne ovat myös edullisia laatuunsa nähden. Tiesitkö, että EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Presents, on 1% For The Planet -jäsen, eli yritys, joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille?

Jos et pääse Sokkarille, niin Benecosia ja Ecotoolsin siveltimiä saat myös linkkien kautta.

Myös tyttäreni testaavat siveltimiä erittäin mielellään.

Sitten vielä vinkiksi meikkivoiteen levitykseen siveltimellä: 

- Tee pieniä, ristikkäisiä vetoja siveltimellä, sillä ne häivyttävät siveltimen jättämiä jälkiä ja peittävät paremmin. Criss-cross.

- Meikkivoiteen laittamisen jälkeen näkee, onko kasvoilla vielä jotain piilotettavaa, kuten tummia silmänalusia (ei kai semmosia, mitä ne on?) tai allekirjoittaneella itse toimitetun ihonpuhdistuksen jälkiä (apua, ikinä ikinä ei saisi alkaa puristelemaan mitään mikronäppyjä - jollei halua niistä parin viikon rupea naamaansa - tämän kun sisäistäisi). 

Minulla on Logonan anti-aging meikkivoide (saa esim. Stockalta) ja Benecosin - suomalaiselle iholle - kehitetty peitevoide, joka on tosi peittävää eli tämän kanssa malttia. Less is more. Myös peitevoiteen kanssa ristikkäiset vedot. Criss-cross.

Kertaus on opintojen äiti, joten meikkikoulussa on tänään toinenkin vieraileva opettaja, Fiona, joka näyttää vielä videolta omat niksinsä mm. meikkipohjaan. Huomioi myös siveltimien luova käyttö. Fiona sutii silmiin jo hiukan syksyä. Katso, opi ja inspiroidu tästä!

Palaan oman silmämeikkitutoriaalin kanssa vielä tuonnempana! Kiitos tästä oppitunnista Leena, Ilona ja Fiona! Vähänkö me ollaan niin hyvännäköisiä!*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit