Lego Friends -20% ja säilytysratkaisuja

kuva: Stockmann
kuva: StockmannKävimme viikonloppuna Itiksen Stockalla. Miten siellä olikin taas kaikenlaista, mitä ei keskustan Stockalta mukamas löydä.. Sama tapahtuu aina myös Turun Stockalla. Ihme homma. Katselimme viisivuotiaan kanssa elokuun kantistarjouksessa olevia lapsen lemppareita Lego Friendsejä, ja kuuntelin, miten hän huokaili laatikoiden edessä. Voisinko äiti saada Delfiinisafarin, pliis äiti? No entäs uimalan, hei oikeesti siellä on liukumäki, ja jätskibaari! -Meillähän on jo uimala! -No entäs... Toivomusten lista oli loputon.

Äiti oli tavoilleen uskollisena tylsä, ja totesi, että mikäli päiväkotiviikko sujuu mallikkaasti, perjantaina voidaan miettiä, olisiko tsemppilahja joku Lego Friends. Me vanhemmat olemme - kasvatustieteen ammattilaisina - päätyneet kiristykseen ja lahjomiseen, ja se toivottavasti toimii. Muuten soitetaan Sinkkoselle.

Viisivuotiaalle päiväkodin aloitus uudessa ryhmässä, ja huoli pikkusiskon pärjäämisestä pienten ryhmässä, on ollut rankkaa. Aamut alkavat lohduttomalla vetistelyllä, ja äidistä eroaminen päiväkodin pihassa on ollut sydäntäraastavaa. Niin raastavaa, että äidin mieli on tehnyt kävellä suoraan saluunaan rauhoittavalle (jollekin tequilalle tai yhtä karmealle), mutta ei ole sitä tietysti tehnyt, vaan pohtinut viisaiden ihmisten kanssa (iso kiitos rakkaat isosisko ja T), mikä mahtaa tähän olla syynä. Tänään kuitenkin kotiin hain iloisen tytön, niin iloisen, että melkein itku pääsi siitä ilosta. Päiväkodin retki oli ollut onnistunut, ja aamuinen jännitys ja pelko olivat menneet ohi. Näyttää siltä, että Lego Friendsejä on tulossa perjantaina. Onneksi laatikon koolla ei ihastelussa ollut ihmeekseni suurta merkitystä, ja tämäkin paketti on takuulla mieluisa.Me saimme jokin aika sitten Legolta muutamia uutuus Lego Friendsejä leikittäväksi. Rakensimme Keskustan leipomon yhdessä, ja täytyy sanoa, että olisin rakentanut kaiken ihan mielelläni yksin. Legot ovat niin mahtavia. Nimim. Äiti 35++ Minä(kin) koen niiden parissa suuria onnistumisen hetkiä, kun saan jonkun palasen oikealle paikalle, etenkin jos se vaatii minkäänlaista hahmottamista. Leipomon kattolipat osoittautuvat haasteellisiksi johtuen heikosta ohjeistamisestani lapselle. Ihmeteltiin melko kauan, miten ne saadaan pysymään kiinni. Äiti lopulta ratkaisi ongelman mietittyään tovin ja purettuaan rakennelmaa ensin hiukan. #ylpeä# 


Lempparikahvilassa on aina keksejä, kakkuja ja jätskiä, eikä ainakaan mitään kaalilaatikkoa.

Mieheni on jaksanut kuittailla minulle avaruudellisesta hahmotuskyvystäni siitä lähtien, kun raahasin joskus Ikeasta tuhatkiloisen täyspuisen keittiönpöydän tuolloisen kaksiomme keittiöön. Mies kysyi jättiläismäisen pöytälevyn äärellä, että myönnänkö, että tämä näytti siellä Ikean hallissa huomattavasti pienemmältä kuin meidän minikeittiössä. En myöntänyt mitään. Mitäs ei lähtenyt mukaanPikkulegojen säilytykseenkin löytyi kiva ratkaisu Klasulta. Pikku lokeroissa legot ja se kaikki pikkupikkusälä - haarukat, veitset, ja you name it mitkä, pysyvät hyvässä järjestyksessä. Ostin pari settiä. Näistä sitten saadaan myöhemmin näppärät dosetit meille vanhemmille. 

Mitähän mä leipoisin... Sacherin vai jonkun vaan tortun pyöräytän tällä mun vatkaimella. Tää kahvilabisniz on niin kannattavaa!

Jos olisi viisas, hyödyntäisi Stockan elokuun Lego Friends aleprossat Joulupukin konttia ajatellen, tai muuten vaan. Minä voisin ottaa kans jonkun ihan oman paketin. 


*) Sis. mainoslinkkejä

  

Suosikit