Kurkistus huomisaamuun: Ketut vai Hepat?

kuva

kuva

kuva

kuva
kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva


Allekirjoittanut ei ole sormet näppäimistöllä huomenna klo 10, joten kokeilin näkisinkö tulevaisuuteen, ja kappas vain, hyvinhän noita jo näkyi. En tosin voi taata, ovatko juuri ylläolevat huomenna tilattavissa omiin koteihinne, mutta keräilin joitakin kuvia talven mallistosta joka tapauksessa. Veikkaan, että heppapaidasta tulee pingviinipaidan kaltainen ilmiö. Ketut on söpöjä. 

Mitä mieltä? Saapa nähdä, innostuuko viisivuotiaamme tuosta heppamekosta. No, menikö yöunet, löytyikö pakko-saatavia? 

Kommentit

Miima sanoi…
Ei aiheuta toimenpiteitä, minusta noi hevoset on jopa karmee kuosi :D Musta takki näyttää kivalta, mutta en mä sitä silti meinannu ostaa!
*Laura* sanoi…
Ei ollut pakkosaatavia ei! Huh! Luottokortilla on riittävästi saatavia muutenkin. ;)
Riikka sanoi…
Miima ja Laura siellä kovistelee... Hevospaidat on tilauksessa kuitenkin huomenna, viimeistään alesta. Hahha! ;) Miksi tuohon hevosmekon rintamukseen on jätetty tuommoinen ryöjä-aukko, että takuulla on spagettibologneset siinä? Ei sitten Rodineilla noita ravureita riittänyt tuohon eteen. Hmpf.
Anonyymi sanoi…
Olen fanittanut heppoja (ja joo, kettujakin) jo pitkään tässä. Nyt olen vilkuillut kuosia ehkä asteen verran liikaa sneak peak-kuvista koska yhtäkkiä heppa näyttää hyppäävän jotenkin tosi viehkeän tyttömäisesti ja se on kasvattanut itselleen my little pony-tyyliset silmäripset enkä voi enää ollenkaan kuvitella hankkivani pojalleni tuota kuosia!

Että pitäisikö mun tuo kettukuosikin vain tuijottaa kuvista pois päiväjärjestyksestä, ja tehdä sitten ehkä alesta löytöjä jos jotain jää :D
HeliK sanoi…
Minä alan vasta lämmetä tuolle kettukuosille, saa nähdä aiheuttaako toimenpiteitä... Onneksi klo 10.00 en pääse koneelle ;)
Riikka sanoi…
Essi ja Heli: joko tilasitte ketut? :)
Anonyymi sanoi…
Joo ja tuli vielä 10 rosenttia alennusta!!
Mutta vain housuina!
*Laura* sanoi…
Saatan mä nyt mennä kuitenkin tästä tonne babyshoppiin ja vähän tarkemmin tutkailla näitä... ;)
Riikka sanoi…
No niin, hyvä tytöt. Sillä lailla, Rodinia on turha vastustella. Tulee sitten parempi mieli, kun kuuluu joukkoon. :) P.S. Mäkin meen kurkkimaan.. mut ihan vähän. :)
Anonyymi sanoi…
:D

Suositut tekstit