Talven toppavoittajat ja muut mitalistit

 

Ihan pikatuomiot meidänkin tyttöjen talvivaatteille, kun aloitin kenkienkin arvioinnin. Kuvat napattu puhelimella eikä mitään lähiotoksia ole luvassa, koska vaatteiden vika pesut ennen varastointia olivat vielä edessä.

Puolitoistavuotiaalla oli käytössä yksinomaan tämä Molon Pyxis Rainbow -haalari. Haalari oli ihan huippu, ja riippuen tietysti siitä, mitä tuo brändi ensi talveksi keksii, samaa merkkiä sopii harkita hankittavaksi uudelleen. Haalarissa ei ole minkäänlaisia kulumisen merkkejä. Tämä lähtee uuteen kotiin huippukunnossa. Meitä ei ahdistanut tiukat hihansuut tai mitkään muut. Puen muutenkin rukkaset aina hihanpäälle, joten mikään ei tässä puvussa kiristänyt - äitinkään mieltä. Mä en ole ymmärtänyt keskustelua tiukoista lumilukoista, vai onkohan Pyxiksessä jotenkin löysemmät lukot?

Yksityiskohdista: tuplavetskari toimi näin pienellä hienosti, yhdelläkin olisi varmasti pärjätty myös. Heijastimet huiput. Haalari oli lämmin ja vedenpitävä. Job well done.


Isommalla tytöllä oli kaksi settiä talveen. Racoonin takki ja Tähti Jonathanin toppikset (ostettu alesta vuoden vaihteen jälkeen). Äiti intoutui tuohon Mini Rodinin haalariin, joka on niin kaunis ja lämmin. Harmi vain, että lapsi ei juurikaan haalarista välittänyt. Se oli liian muhkea. Koko oli ehkä vähän reilukin 116/122 cm (muissa talvivaatteissa 116 cm), mutta hirmumaanittelut piti järjestää, että sai tuo haalarikin edes vähän pitoa. Pulkkamäessä lapsi suostui haalaria pitämään, kun sanoin, että muuten menee selkään lunta. No hei, pakko oli jotain keksiä!

Mini Rodinin haalarille miinusta irtoilevista heijastinnauhoista nilkoissa, ja kuminauhalenksuista. Ne uusin jo lyhyen käytön jälkeen. Mitään kulumista ei kankaassa näy.

Racoonin sydäntakkiin ihastui lapsi sydänjuuriaan myöten, vaikka äiti ensin protestoi, kun oli lukenut merkin aiemmista laatuprobleemista. Takki on tosi kaunis ja on ollut kovassa käytössä. Se on kestänyt erittäin hyvin, pitänyt veden ulkopuolella, ja tulee olemaan meillä ensi talvenakin käytössä, mikäli se vaan mahtuu. 

Tähti Jonathanit a.k.a tsönätänit ovat olleet tosi hyvä löytö. Nekin ovat pysyneet ehjinä ja pitäneet veden ulkopuolella. Housuissa ei myöskään ole mitään käytön jälkiä, karheumia tms. Jalkalenksut ovat vähän kuluneet, mutta ei niin paljon, että tarvitsisi vaihtaa.

Racoonin takki ja Molon haalari Ballotista 
Mini Rodinin haalari Lastenpuoti Kuplasta
Tähti Jonathanin toppikset Jesper Joonatanista.

Suosikit