Lapsimessuhuuhailua

 


Elossa ollaan, vaikka pohkeita särkee. Ihan julumetusti. Johtuneeko messuista? Mies totesi ystävälliseen sävyyn, että oot kato pakostikin kävellyt enemmänkin kuin sata metriä. Tjaa. Rakkautta, rakkautta vaan, sanon minä. Moni blogikollega on harmitellut, ettei pääse messuille. Älkää suotta. Jos teillä ei ole HC-Titi-nalle faneja perheessä, joilta pimititte edellisen kiertueen keikan, ja jota ne eivät suostu unohtamaan, niin kannattaa muuten vaan tsekata messualet ihan siellä tutussa ja turvallisessa netissä. (pikkuOtuksellakin muuten tämän viikon Mini Rodinit -20% (koodi: minirodini), vaikka ei taida olla varsinainen messuale, mutta ale mikä ale, ai niin ei tule myöskään postareita.)

Me toikkaroitiin kaverin ja neljän lapsen kanssa messuilla reilut neljä (4) tuntia. Silti en nähnyt läheskään kaikkea, mitä olin aikonut. Ihan oikeasti. En edes kiertänyt koko messualuetta, saati olisin käynyt Luomu ja lähiruoka -puolella. Tähän aikomukseen olisin tarvinnut uuden messupäivän. 

Mitä me nähtiin oli Titi-porukka. Riitta panttasi jotain megauutista, ja käski katsoa illan Puoli seitsemän (PS). Täällä me vahtasimme kelloa ja uutisia - minäkin jo vino hymy huulillani ajattelin, että nyt ne nallet vihdoinkin laittavat tärinähousunsa pussiin, ja Riitta lähtee lomille. Vielä mitä. Hommat jatkuvat uudella nallella, kuten yritin edellisessä kryptisessä postauksessa teille kertoa - siinä täysin epäonnistuen. Hahhah. Anteeksi.

Tuli moikattua Taaperokylttejä, Papua ja Gugguuta. Kysyin Papun ständillä vahvistuksen tuolle pisarapaidan värille. Se on oranssihtava eli ei ihan keltainen. Kysyin vielä, että meneekö väri traktorifanille (Zirk, this one's for you), niin lupasivat, että ihan salettiin menee! Haha! Milloin tilataan? Pyysin muuten ihan vartavasten tuon paidan tuohon kuvattavaksi. Hih. Itse kehitin ihastuksen siihen vaaleanpunaharmaaseen paitaan. Love.

Ihanaa Papua

Gugguulla oli kivaa trikoota kivoissa kirkkaissa väreissä. Trikoo oli melko paksua, ei mitään lirua. Leggarit olivat kapeita - muistaakseni hinnaltaan 30e ja tuo huppari lähes 60e - eli olen ihan onnellinen ettei mitään nuo muuttaa meille heti -tuntua kehittänyt allekirjoittaneelle. Ei pidä mennä kuitenkaan vannomaan mitään. 


Gugguu

Me syötiin hallissa 5 buffetin lihapullia & muusia lasten ja aikuisten annokset. Sitten ostettiin lakuja viisivuotiaalle, ja mietimme päämme puhki, mitä Titi-kamaa ostetaan kotiin. Ohihan ei päässyt. Viisivuotias olisi halunnut Titi-fleecepeiton. Huh, mikä tilanne, mutta sain kammettua lapsen osallistumaan arvontaan, ja houkuteltua lapsen Titi-huulirasvan ja puuhakirjan pariin. Lupasin tietysti jalosti, että okei.. ostetaan ne sitten. Nyt onkin ihan valmis kaatumaan unille, ja kiittää siitä, että Lapsimessuja on vain kerran vuodessa.

Suosikit