Reissuun: kurikset, kumpparit ja rukkaset - Arvotaan myös lippuja Lapsimessuille!

Ai miten niin pinkki kyllästyttää erästä??

Aamulla hypätään junaan ja lähdetään mummolaan. Jee! Matkalle mukaan lähdössä on tässä kohtaa vasta ulkoiluvaatteet. Buu! Äitiä väsyttäisi, mutta pakattava on, sillä jos ei muuta, niin tähän ikään mennessä on oppinut, ettei kannata jättää pakkaamista aamuun.

Pikkusisko on perinyt isosiskon Reiman setin ja vuorelliset kumpparit. Isosisko ei ole vieläkään saanut uusia ulkoiluhousuja, mutta onneksi on edes yhdet. Vaaleenpunkku-ongelman ydin on selvinnyt. Viisivuotias ei halua, että samanväriset vaatteet näyttävät siltä kuin olisi haalari päällä. Tiedän kuka ei ensi talvena pidä päivääkään Mini Rodinin haalaria yllään.  

Reimalta lähetettiin tytöille vedenpitävät rukkaset (Sora)*) ja hansikkaat (Pivo)*) testattaviksi, joten ne pääsevät mummolan pihaleikkeihin heti tositoimiin. Teillepä pyysin Reimalta arvottavaksi kolme lippua ensi viikonlopun Lapsimessuille, joten nyt pika-arvonta pystyyn! Jätä viesti kommenttilaatikkoon, jos mielit lippua. Arvonta päättyy su 21.4. klo 22.00.

P.S. Fredriksonin lakkiarvonnassa yksi pinkki Matilda koossa 53 arvottiin uudelleen. EEVAKAISA, otathan yhteyttä pian, niin saadaan lähetettyä teille ihkuliini keväthattu! 

*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit