Synttärispecial: Eco.Kid arvonta!


Vielä piisaa pääsiäisen ajan synttärispessuja!

Haluaisitko Eco.Kidin kutsumattomia vieraita ennaltaehkäisevän shampoon ja takkutukkien turmioksi hoitavan hoitoaineen perheen pienille? 

Meillä on ollut Eco.Kid kovassa käytössä, etenkin viisivuotiaalla. Kirjoittelin ekoja kokemuksia näistä täällä, jossa totesin, että Eco.Kidin hiustenhoitotuotteiden sisältämät öljyt estävät paitsi päänahan kuivumisen, ne myös luovat epäsuotuisan kasvualustan täille - täysin luonnollisesti, ilman myrkkyjä. Kyseessä ei siis ole täishampoo, vaan ennaltaehkäisevä tuote, jota minä erittäin mielelläni suosin meidän perheessä

Eco.Kid tulee Australiasta ja sen tuotteiden perusraaka-aineina käytetään hedelmien, yrttien ja puiden tuottamia ainesosia, jotka ovat tunnettuja niiden antibakteerisista sekä viruksia ja tulehduksia torjuvista ominaisuuksista. Tuoksu on hiustenhoitotuotteissa mukavan raikas, silti mieto, eikä ärsyttävä. Lisäksi tuotteet lupaavat takkuuntumisen vähentymistä.

Viisivuotias juuri totesi suihkussa hiustenpesun yhteydessä laittavansa päähänsä kauneutta. Hiukset on olleet helppo harjata tuotteiden käyttöön oton jälkeen. Uskoisin sen johtuvan nimenomaisesti hoitoaineesta.

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti virallisena blogin lukijana.
Arvonta päättyy viikon kuluttua ma 8.4.2013 klo 23.58

Eco.Kidiä myy tällä hetkellä Stocka ja Candyshop.kuva: täältä

Suosikit