Haussa hyvät hanskat

kuva: täältä

Pikaisia ihmettelyjä - ja mainostukset siinä sivussa - tulossa. Nappasin tänään kurarukkaset puolitoistavuotiaalle sen suuremmin ajattelematta. Kotiin palattuani, alkoi raksuttaa. Olisiko sittenkin voinut ottaa jotkut muut - nykyaikaiset, modernit vk-hanskat, jotka tosiaan pitävät vettä? Eppusen kaapilla kehuttiin tänään kovasti Reiman vk-hanskoja, ja mietin olisiko sittenkin kantsinut satsata niihin?

Saimme lahjaksi pienemmälle viime syksynä LassieTec vk-hanskat, ja niitä uitettiin lätäkössä sunnuntaina. Ne kastuivat sisältä. 

Viisivuotiaalle hommattiin Polarn O Pyretin vk-hanskat viime keväänä, ja vaikka ekoista reklamoin ja arvelin, että tokat sitten ovat mitä lupaavat, niin märäthän nekin olivat sunnuntain lätäkköleikkien jälkeen. Ei liti-, mutta märät kuitenkin.

Päiväkodissa sanoivat, että ei ole kurahanskan voittanutta, mutta mistä ne - anteeks vuan - vanhemmat hoitajat - näistä moderneista keksinnöistä tietäisivät, vaikka taitaa kyllä olla niin, että he, jos ketkä, tietävät. Kaikesta. 

Mieli tekisi Reiman vk-hanskoihin satsata. Vua kannattaako?

Jos sä satsaat, niin saat Reiman alekoodilla 038-3YTW-6DC4-GPW4  -10 %, myös Outletin tuotteista. Koodi voimassa 16.4. saakka. Kengätkin ovat tsekkaamista vaille Reiman kaupassa


*) Sis. mainoslinkkejä

Suosikit