Erään laukun anatomia


Malli: Marimekko, olkalaukku, nahka.
Vm: Täysin uusi.
Vakiovarusteina: Vetskaritaskut ulko-ovessa ja sisällä, omat kolot tärkeille jutuille  ja puhelimelle, kangasverhoilu. Kauniit yksityiskohdat (vetskari, tikkaukset, hihnassa logo).
Käyttötarkoitus: Pitää sisällään paljon tavaraa tai vähän tavaraa. Ihan sama. Laukku näyttää joka tapauksessa tosi kauniilta. Vaihtoehto hoitolaukulle (to-del-la-kin). 
Arvo: Mittaamaton. Paranee vanhetessaan - unlike others. Perinnöksi lapsille. Klassikko.


Onpas huvittava Mies mulla, pää poikki ihan pyytämättä.

Hei nyt siellä joku kohta jo pyörittelee silmiään, että vähänkö jaksaa vilautella tuota veskaansa, mutta nyt ei vaan voi olla vilauttelematta tätä äitin uusinta vauvelia, koska just sinulla on vielä tämä ilta aikaa hankkia tämä kaunotar itsellesi ihan kohtuuhyvällä alella (-20%) Finnish Design Shopista*) Nämä laukut eivät ole ikinä alessa. 
Tästähän sinä olet haaveillut, ja tässäpä kaipaamasi vahvistus vuosikymmenten loistosijoitukselle. Ole hyvä vaan. Hihi. Laukun luo tästä.*) Naputtele vielä kampanjakoodi WELIKEYOU ostoskoriin.

P.S. Mies, jos tämä teksti on jätetty auki sinun huomattavaksesi, niin äitienpäivään ei ole pitkä aika. Hoida lahja ajoissa ja ilman stressiä. Kerrankin.  

P.P.S. Finnish Design Shopissa*) oli muuten aika paljon muitakin kivoja juttuja. Itse taidan käydä unelmoimassa jossain Hayn ja Muuton ihanuuksissa noinniinku esmes...

*) Sis. mainoslinkkejä. 

Suosikit