Paista päivä

Puhtaat ikkuna, hyvä mieli.

Viime torstaina kävin tutustumassa flow-kirjoittamisen saloihin. Siellä kehoitettiin käyttämään aamuisin viisi minuuttia siihen, että kirjaa sellaisia asioita ylös, joita haluaa sinä päivänä tapahtuvan. Itse en ole kirjoittanut asioita ylös, mutta olen kyllä ajatellut, miten toivoisin päivän sujuvan. Näihin toiveisiin liittyy usein ajatus pidemmästä pinnasta. Välillä epäonnistun, mutta ehkä tämä auttaa, kun keskittää ajatuksensa hyviin asioihin heti aamusta, eikä aloita ainakaan kielteisesti huokailemalla, että voi ei, tänään on se ja se.

Eilen vähän harmittelin, kun toiset huhkivat mummolassa, mutta tänään päätin jo ennen sängystä nousua, että nytpä peseytyy omat ikkunat. Päätin, että no worries, mikäli en saa kaikkia ikkunoita pestyä. Olen hyvällä mielellä koko ikkunanpesuoperaation ajan. Tämä mielessä ajoitin ikkunanpesun puolitoistavuotiaan päiväunille. Viisasta. Niinpä vaan tuli keittiön ja osa olkkarin ikkunoista puhtaaksi. Ihan ilman rähjäämistä, etten mitään muka saa tehtyä.

Tämän operaation aloittamisessa auttoi myös uusi ikkunanpesuaine. Siis voisi olettaa, että likaiset ikkunat ovat suurin motivaattori niiden puhdistamiseen, mutta minulla se on uusi pesuaine. Tshihi. 

Kyllä tuli hyvä mieli, puhtaat ikkunat, ja luontoystävällisesti. Attituden Lime&Laventeli pesuaine on luonnollinen ja biohajoava puhdistusaine ilman ammoniakkia. Siinä ei ole keinotekoisia hajusteita ja se on myös täysin vegaaninen. Pesuaine on - luojan kiitos - saatu. Ikkunathan olisi vieläkin ihan kuran peitossa - hyvistä ajatuksista huolimatta, jos näin ei olisi käynyt. Kiitos tästä.

Ikkunanpesu jatkuu vielä tänään... tai sitten huomenna... Hihi. 

Iloa ja valoa uuteen viikkoon! 

P.S Tääl muuten löytyy parhaimmat ikkunanpesutipsit, keltäpä muilta kuin Martoilta.


Suosikit