Hullujen päivien hyvä idea

Hei, ihan nopsa ensi viikon hulinoiden vinkki. Viime vuonnahan Hullujen päivien sivut kaatuivat heti, kun ne aukesivat. Nyt ovat siellä viisastuneet, sillä (jos tämä oikeasti toimii) niin kaiken tuskailun ja sivujen sakkailun pitäisi pystyä välttämään, nimittäin

Netin kuvastossa voit kätevästi klikkailla hamuamasi tuotteet valmiille ostoslistalle, jonka saat lähetettyä sähköpostiisi. Sieltä voit aktivoida listasi, kun tuotteet tulevat myyntiin ja livahdat ihan haamuna jonojen ohi suorinta tietä kassalle!

Kuulostaapa ihan mahtavalta! Arvatkaa mitä eräs tekee tänään toisten päiväuniaikaan... Yritän nimittäin välttää menoa paikan päälle, sillä se ei ole mitenkään järin nautinnollinen kokemus. Kyl tää nykyaika on vaan hienoa. Suap ihan kotisohvalla männä hulluks!

Onko löytynyt kuvastosta jo jotain pakollisia hankintoja? Minä en ole vielä ehtinyt perehtyä, mutta tänään sen teen ja lataan samalla sen ostokorin valmiiksi. Bannerista*) pääset tekemään löytöjä tämän kevään hullareilta!*) Sis. mainoslinkki.

Suosikit