Kevättakkien kahinaa

Mikä onnenhetki, ei rokotusta!

Jälleen neuvolan käytävillä.. Sori kuvanlaatu, liikkuvat kohteet, nopeasti liikkuvat. Tällä kertaa kävimme viisivuotiaan asioilla. Normaalit käyrät. Se on muuten neiti viisivuotias itse, joka potkulautailee terveyskeskuksen käytävillä. Kiellettyähän tämäkin lienee. Onneksi on sentään kypärä päässä.


Sanoisinko, että kevään stailein. :)

Näyttäisi siltä, että puolitoistavuotias seisoo tuossa ihan rauhassa, siis huono kuvanlaatu johtuu puhelimesta tai kuvaajasta. Tuo Fredriksonin Nikita on päähän aivan passeli, vaikka koko 51 on vähän reilu, niin sen saa solmittua niin hyvin, että mitään merkittäviä tuulitunneleita ei korviin jää. Kiitos muuten tästä aiemmasta huomiosta Miima.Saanen esitellä: softia-shelliä meillä koskaan ikinä.

Minä olen arponut ees sun taas softshellin hankkimisen kanssa. Olen pitänyt kuoritakkia parempana investointina verratuna ed. mainittuun, mutta nyt kun PoPin kuoritakki alkaa olla naftinpuoleinen, niin päädyin - ihan kokeilumielellä - tähän HM:n softshelliin, jonka hankintaa ehdin jo tovin harkita. Tosin kuoritakki tässä rinnalla ei siis haittaisi yhtään, ja sellainen varmaan on jossain alehaukkakiikarissakin.

Pohdin täällä jo aiemmin, millaisia mielestäni Molon tämän seasonin uudet tuulipuvuntakit ja muut ovat. Enkä järin vakuuttunut. Kun näin tämän HM:n ekan kerran, siitä jäi tosi hyvä fiilis, ja viime aikoina olen melkein öisin heräillyt, miksi olen jättänyt sen vielä kauppaan. Hintahan ei tässä juurikaan päätä huimaa. Edullisesta hinnasta huolimatta en halua missään nimessä ostaa jotain skeidaa. Ei ole järkeä maksaa kolmeakaankymppiä (nettikaupassa 20e), jos takki ei kestä mitään. Tämän takin sanotaan pitävän tuulta ja vettä, ja tämän odotan toteutuvan. (Maria kertoi tästä samasta takista eilen vertailessaan HM & Molon ulkovaatteita). 
Tykkään takin nahka tai faux-nahkavetimistä, ja muutenkin simppelistä ulkonäöstä. En tykkää teksteistä, örkeistä tai muista koordinaateista noinniinku yleensä ulkovaatteissa. Pico Jaguar on ihan eri juttu. Tämä on mielestäni so far kivoin softshell, joka tielleni on sattunut. Makuasioita siis. Nevertheless toivon piiiiitkää ikää tälle takille, ja tämä pääsee myös päiväkodin armottomaan pihamöyrintään mukaan, joten saapa nähdä onko tästä pikkusiskolle jemmaan. Hihhih. 

No vielä yks kuva!

Joko nyt muuten on ihan laillista käyttää softshelliä? Mikä lämpötilaraja on? Kihhih. Mitä sinne alle, kun ei fleecetakki oikein taida mahtua? Me kävimme vähän illalla potkuttelemassa ihan vaan puuvillainen neuletakki alla, eikä tullut kuulemma kylmä.

Suosikit