Niin kesäfiilistä!

Katkeiskohan nuo helmet, jos oikein yrittäisi? Ihana Eemeli SG:n perhosbodyssaan.

Ihastukseni Soft Galleryyn ei ole lieventynyt viime syksyn pupuihin hullantumisen jälkeen. Olin jo piiiiitkään katsellut SG:n perhosbodya, mutta olin malttanut mieleni, kunnes tuli lapsen puolitoistavuotispäivä, ja minun alibini tehdä pikkutilaus. Olihan esikoiselle annettu ko. päiväksi yhtä sun toista Brion leikkihellaa, sun muuta lahjaksi - ei kai sitä kuopus voisi jäädä lahjoitta? 

Tuo ihana perhosbody on just niin ihana kuin se kuvassa näyttää, tai oikeastaan vielä ihanampi. Siinä on hienot kirjailut, se on ihanan pehmeää matskua, ja mikä ehkä parasta: lapsen suosikkipaita on tämä peehonen

Pikkutyyppi junassa seikkailemassa töpöhännässään.

Saman brändin canvas-housut tulivat ihan vastattain ihan vaan kokeiltavaksi. Not a good idea. Hih. Ovat tosi ihanaa materiaalia, ja varmasti huiput kesähousut. Näihinhän se neiti ihastui. Koko on kuitenkin ehkä vähän liian snadi (4). Yleensä Soft Gallerylla on ollut koot mielestäni enemmänkin reiluhkoja. Nämä ovat ehkä vähän liian sopivat pyöreähköllä vyötäröllä. Viisivuotias puolestaan totesi, että hyvät ovat, ja piti tärkeämpänä,  tiesinkö housujen värin? Se on koralli, äiti - ei oranssi.

Gapin farkkurotsi, Soft Galleryn housut, tenskut Converse

Sitten ne Stockan tämän kuun kanta-asiakasetu Converset...*) En vaan malttanut. No miten voisikaan? Viisivuotias ihastui täysin tuohon mintun väriin, ja me olemmekin kovaa vauhtia menossa yhä kauemmas pinkistä, kun napattiin tänään vihdoin ne vk-housutkin - väri: musta... Oh well. 

Takaisin Consseihin. Mielestäni nämä ovat vähän reiluja kooltaan. Meillä on vk-kengässä Viikkarissa koko 29 viime syksyltä, ja Soreleissa 30, niin näissä Consseissa ihan passeli koko olisi ollut 28, mutta saita äiti otti silti koon 29 - pohjallisella, jotta ei jää sentään kesken kesää pieneksi (eikä haittaa vaikka mahtuisivat ensikin kesänä..). Tennarit eivät nytkään ole liian isot, mutta sanotaanko, että on varmaan se 1,5 senttiä kasvunvaraa. Hihhi.

Näihin kuviin, näihin ihanuuksiin...


Soft Galleryn Matis - Äiti ihanaa glitteriä!!!


*) Sis. mainoslinkki

Suosikit