Ihana Bobo Choses ja vähän mitoituksesta


Olen täällä jo muutamaan otteeseen hehkutellut syksyn Bobo Chosesia, enkä turhaan. Ei paljon puristele, ettei minua valittu siihen työhön, johon haastateltiin (ei harmita oikeasti - meet the fockers -terveisiä sinne vaan! Noeikä..). Ei oikeasti voi harmittaa, jos saa tänään hypisteltäväksi nämä ihanuudet! 

Busstopille oli tullut Bobo Choses AW13 verkkokauppaan jo eilen, ja tänään sain ihan itse Rouva ja Herra Kauppiaiden toimittamana - käteen - näitä ihania syksyn piristyksiä teille näytettäväksi. En malttanut odottaa aamuun, että saisin kuvattua nuo Forest Trees-paidan ja hupparin pienemmällä, mutta jos yhteistyötä löytyy lapsen kanssa, niin laitan sovituskuvia myöhemmin. 

Ja löytyihän sitä! Sovituskuvat lisätty! Lapsi sai itse pukea paidan päälleen, ja onnistui siinä loistavasti!

Mitoituksesta sen verran, että kesän coolein Bobo Chosesin vihannespaita, jonka tilasin puoleen hintaan samaisesta Busstopista (löytyy edelleen täältä) on meillä koossa 2-3 v ja vastaa mielestäni vähintäänkin 98/104 cm. Nyt Forest trees-printtipaita on huomattavasti naftimpaa mitoitusta. Kokolappu ilmoittaa kooksi 98 cm, mutta itse väittäisin sen olevan enemmänkin 92 cm. Yritän saada paidan pian päälle, joka tapauksessa paita on ihanaa matskua, ohutta trikoota, niin ja luomupuuvillaa. Rrrrrrrakastan!


Umbrella-collari on niin siisti! Siinä meidän 110 cm pitkällä tytöllä on kokona 4-5 v ja se on juuri sopivan kokoinen. Ylimmän kuvan Multi Umbrella-paidassa kokona on 6-7 v, enkä yhtään pienempää ottaisi, voi olla, että tosi hoikalle on tämä koko vähän pussimainen, mutta minä tykkkään, kuuluu ollakin löysä. Ihana tämäkin. Awwww!
Rain-paita on myös pehmeää trikoota, ja melko naftia mittaa. 4-5 v:n kokolapussa ilmoitetaan 110 cm, ja varmaankin just sen nippanappa vastaa. Forest trees -hupparissa koko on 2-3v ja siinä reilumpi mitoitus kuin trikoopaidoissa. Meille sopiva juuri tuo koko, ja hihoissa vielä kääntövara. 


Onko vähän ehket ihania?

Kommentit

*Laura* sanoi…
No onhan ne ihania! Oliko siellä pojille mitään kivaa? Pitää mennä katsomaan...

No niin, no se työ ei vaan ollut meant to be ja se siitä. :)
Riikka sanoi…
Laura: Kiitos. Ei ollut meant to be, ihmeen hyvä fiilis. Outoa kai se olisi noin tilastollisestikin, että eka haastattelu ja heti nappaisi. Tai ainakin liian helppoa. Hih. Nyt on kova draivi päällä!

Hei ja pojille on myös vaikka mitä ihania, samojakin kun nuo, mut eri väreissä. Joko kävit?
Sari - MrsAgatha sanoi…
Ihania ovat. :)
Meidän pojalle tulee kitara-paita PikkuOtuksesta, mutta olisihan sitä voinut taas ostaa vaikka mitä. :D
annna sanoi…
Siis koska työpaikkahaastatteluihin valmistautuminen ja siellä oleminen on keskimääräisesti niin hanurista niin pitäisi kyllä olla lakisääteistä että jos sellaiseen viitsii ryhtyä niin pitää saada se paikkakin sitten. :-/
No mutta joku vika siinä paikassa oli kun et sitä saanut. Se parempi on ehkä jo nurkan takana. <3

Ja oi, ihania ovat vaatteet, mutta ilmeisesti laihalle pojalle väärän mallisia...?
Riikka sanoi…
Sari: Ihaniapa niin. Kitara-paita on kiva, samoin kuin se Iskän hattu, jos ajattelisi sukupuolirajoitteisesti juuri pojille. :)

Annna: Niinpä, mäkin mietin just kun tuota haastattelua stressasin, että onko järkee tällainen homma ja hermojen menetys, jos ei saakaan sitä työtä. Ei ollut järkee, ei. Mikä tilanne siellä? Peukalot pystyssä! Kiitos tsempistä, toivotaan, että se parempi on ihan nurkan takana.

Hei, ei noi trikoopaidat ole mitenkään pusseja, vaan sopii kyllä hoikillekin taatusti. Bobo Choses sopii ihan kenelle vaan. Väitän.
Näissä kuvissa tuplasti kivempia kuin kauppojen vaatekuvissa. Mua vähän tän tyyppiset vaatteet jännittää vielä, mutta totutellaan, totutellaan :)
Riikka sanoi…
Kati: Kiva, että kuvat kivempia kuin kauppojen. Niinhän se on, että vaate on aina vähän erinäköinen ja -värinenkin oikeassa elämässä. Onneksi meillä on tää blogielämä. :D

Ihana tuo sinun "jännitys" näitä kohtaan! Hih! Älä pelkää, nää on ihania!

Suositut tekstit