Paahtuu, vaan ei pala! Lovea Bio aurinkosuoja sinulle? - Arvonta!Vietimme tänään koko päivän ulkona ystävien kanssa ihastellen merta ja kesäistä Helsinkiä. Suihkuttelin lapset päästä varpaisiin Lovea SK50 aurinkovoiteella aamulla kotona, enkä lisännyt rasvaa päivän mittaan. Lapsilla oli käsivarret ja jalat paljastavat kesämekot päällä, ja aurinkovoide teki sen minkä lupasi, suojasi auringolta, joka oli tänään todella paahtava. Lasten aurinkosuojaspray levittyi ja imeytyi nopeasti iholle - ilman turhaa kemikaalikuormitusta tai pahoja parabeeneja. Voiteessa on 100% luonnonmineraaleista koostuva, fysikaalinen aurinkosuoja, joka heijastaa auringonvalon pois iholta.

Miksi juuri Lovean aurinkovoide? No siksi, koska niissä toisissa -  kemiallisissa suojissa on nimensäkin mukaisesti kemikaaleja, jotka imevät auringonvalon itseensä, ja sitä mitä iholle sivelemme, se verenkiertoomme imeytyy. Aurinkovoiteet voivat aiheuttaa myös ihoärsytystä. Aurinkorasvojen kemikaaleista ei kovin mairittelevaa tekstia saa lukea. Mm. Uusi Musta blogissa: kemikaalien sanotaan toimivan hormonin tavoin, synnyttävän vapaita radikaaleja, edistävän torjunta-aineiden pääsyä verenkiertoon ja sisältävän kiistanalaisia nanopartikkeleita. Aurinkorasvoissa on myös usein säilöntäaineena parabeenejä. (Hiukan suomennosta: näiden vapaiden radikaalien on sanottu olen erittäin olennaisia ihosyövän synnyn kannalta.)

Myös Ruotsissa on tutkittu ja todettu, että aurinkovoiteet likaavat uimarantoja, ja ovat jopa ympäristöriski.  Eikä auta mennä kotiinkaan pesemään niitä kemikaalivoiteita pois, sillä UV-suoja-aineita kulkeutuu vedenpuhdistamoille, joissa niitä ei voida erottaa pois vedestä. Lisäksi EU:n hyväksymät UV-suoja-aineet 4MBC ja 3BC voivat häiritä lintujen lisääntymiskykyä. UV-suoja-aineet vaikuttavat myös leviin ja koralleihin. 

Ei tarvinne lisätä muuta.
 
Äiti sumutti itseensä Lovean SK15 suojakertoimen, ja näytän sulle missä mullon rusketusraidat... En palanut minäkään, mutta komeasti vaihtui lakananvalkea väri kauniin kesänväriseksi. Pidän nyt vain tuota samaa mekkoa koko kesän tai aloitan rajojen häivytystoimenpiteet. Hih. Myös Lovean after sunia sopii suositella. Mä tykkään näistä.

Lovea Bion aurinkovoiteita saat mm. Stockalta ja Hyvinvoinnin tavaratalosta.  Niin ja nyt voit osallistua arvontaan, ja voit voittaa omaksesi Lovea Bio SK50 ja SK15 aurinkosuojaukset!


Toimi näin:

1) Jos et ole vielä seurakuntalainen, niin käy liittymässä sivupalkissa lukijaksi, kiitos. Sen jälkeen vastaa kommenttilaatikossa kysymyksiin, kiinnitätkö huomiota kemikaaleihin kosmetiikassa, ja kuinka monella arvalla osallistut.

2) Voit myös jakaa tämän arvonnan omassa blogissasi, jolloin saat toisen arvan. 

3) Arvonta päättyy lauantaina 8.6. klo 22.00. Onnea ja aurinkoa!
 

*) Sis. mainoslinkki

Suosikit