Lovea Bion aurinkovoiteet ovat voittaneet....


Leeeet the sunshine, 
leeeeet the sunshine in, 
the sunshine in!

Arvottavana on tällä kertaa luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteita. Lovea on ranskalainen täysin luonnonkosmetiikkasertifioitu tuotesarja (Ecocert & Cosmebio). 

Tuotteissa on 100 % luonnon mineraaleista koostuva, fysikaalinen aurinkosuoja. 

Suojakertoimet on arvioitu riippumattomissa laboratorioissa (UVA- ja UVB-testit) eli luonnonkosmetiikalla voidaan kyllä saavuttaa 50 suojakerroin, vaikka toisaalla on epäilty ettei se olisi mahdollista.

Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, eikä niissä ole myöskään käytetty nanopartikkeleita. Ne eivät tahmaa, ja tuoksuvat miedosti.


Arvontakoneisto askarteli pikkulippulappusia, ja viisivuotias toimi onnettarena. Arvotaan ensimmäisenä Lovea Bion SK 15 suojavoide....


Juhuu! Paljon onnea MINNA!

Tätä voidetta olen minä käyttänyt nyt, ja ekaa kertaa varmaan muuten ikinä, en ole kesän ekoissa grillaussessiossa palanut. Väri on kyllä muuttunut, mutta en palanut. Niin ja maksaläiskiäkään ei ole muuten tullut mihinkään - kuten huulen päälle - tämä kategoriaan: halleluja!

Lasten Lovea Bion SK50 suojavoiteen voitti...


Juhuu! Paljon onnea MEHTÄEMÄNTÄ!


Laittakaapa voittajat blogin sähköpostiin pian yhteystietoja, niin laitetaanpa teille tulemaan Loveaa! Muistakaa tsekata hyvinvoinnin.fi*) ja ecodeal.com, sieltä saa tilattua nämä samat tuotteet. Peukut myös Lovean after sunille. Minä tykkään!

Suojautukaa siskot!

*) Sis. mainoslinkki

Kommentit

Mervi sanoi…
Onnee voittajille!! :)
Marsku sanoi…
Onnnnewa!! Vaikka ois ollu kiva että miunnii nimi ois lukena siellä! x)
Unknown sanoi…
Onnea voittaneille ja PAAALJOOON aurinkoa!!
Carita sanoi…
oi jeeeee..meidän lasten uus aurinko rasva minkä ostin ni oliki ihan kauheeta skeidaa. mut se oliki niveaa..laittelen viestiä pikimmiten tulemaan ;)

Suositut tekstit