JUHANNUS- JA ALEHÄLYTYS!


Hei juhannus lähestyy! Woohoo! Hehheh.

Se tarkoittaa täällä Helsingissä sitä, että perhe tyypillisesti pakataan kuumaan autoon ja ajetaan ruuhkissa maaseudulle, lapset oksentavat eikä ilmastointi toimi. Buahha! Pardon me. Maaseutuhan täkäläisille tarkoittaa kehäkolmosen ulkopuolista aluetta, joten ajomatkan ei välttämättä tarvitse olla satoja kilometrejä. Meidän perhe on vasta purkamassa reissukasseja, joten meillä etsitään mahdollista juhannusmenoa ihan kaupungin keskeltä and I love it! Saapa nähdä mistä itsensä löytää. Who am I kidding? Onko teillä juhannussuunnitelmia?

kuva: täältä


Keskikesänjuhla tarkoittaa myös sitä, että mainokset ovat alkaneet vilkuttelemaan mukavia aleprosentteja! Itse ajattelin tsekata ainakin alla olevien kauppojen aletarjonnan.

PikkuOtuksen kesäcountdownkin on villiintynyt täysin, sillä viisas kauppias lomailee loppukuun! Käyhän poimimassa nämä aleaarteet talteen täältä. Niitä muita löytöjä sitten näistä putiikeista. Osta itelles kans!
Siinä on säästökohteita poikineen! Huh! Joko vilkkuu silmissä? Minulla ainakin. Vaan niin ne ovat ajat muuttuneet, että nykyään vilkkuu alebannerit, eikä mitkään omenasiiderit. Hah! Tehkäähän hyviä löytöjä! 

*) Sis. mainoslinkkejä

Kommentit

Maria sanoi…
Ihanaa, city-juhannus! Meillä oli samanlainen viime vuonna, mutta ihan siitä syystä että miehen piti olla jussi töissä :(
Mä en ehdi ajatella aleja! Oli se sitten hyvä eli huono, ei vaan ehdi. Tukka putkella huitelen.
Juhannuksena saapastellaan omalla tontilla: hehtaari keskellä peltoja: toimii.
Kavereita tulee kylään ja testataan toimiiko miehen pihasaunaan runnoma maailmanlopun kiuas vai ei.

City ja maalaisjuhannukset on varmaan yhtä kivoja kun saa olla KOTONA.
Riikka sanoi…
Maria: Saapa nähdä miten ihanaa. :) Se vaan jotenkin on niin poikkeuksellista, että juhannuksen viettää kaupungissa. Pitäisi ihan tuskissaan miettiä miten saisi itsensä jonkun rauduskoivun juureen nojailemaan. Eipä se yhtään hullumpaa olisikaan.

Zirk: Sinoot niin kiireinen business-wumani, ettei sinua paljoo mitkään alet heilauta.

Onnea maailmanlopun kiukaan kanssa. Huh.

Ihanaa juhannusta ihanat! <3

Suositut tekstit