Metrolla mummolaan ja Spartoon superalekenkävinkki - Converset jopa -55%

No ei sentään, vaikka perheen pienimmäinen hoilaakin limpsin-lampsin-jalkakapikalla -biisiä, jossa mummolaan matkataan metrolla. Nyt mennään autolla -saman kaverin, jonka autoon viisivuotias oksensi edellisellä autoreissulla kymmenen kilometriä ennen kohdetta. Reilu tyyppi, ottaa meidät vielä kyytiin.

Matkaan mennään kaato-menetelmällä, ja ladataan epämääräinen kasa jotain matkalaukkuun, eikä mietitä järkevästi yhdistelmiä kaikki-sopii-kaikkien-kanssa. Nyt vaan päätetään, että kaikki-sopii, ja loppuviimein: ihan sama.

Matkaa on taitettu puoleen ja molemmat lapset nukkuvat. Muovipussi toisessa kädessä olen valppaana, sillä nukahtamista edelsi voivottelu ja huokailu huonosta olosta. Täytyy muistaa varoa myös nahkoja (Marimekon olkalaukku, Swedish Hasbeens puukengät) huonon olon sattuessa. Äidille tärkeitä asioita huomioida. 

Kengistä puheenollen, Spartoolta tuli vinkki, että nyt olisi 30.6. saakka PIKA-ALEssa vielä lisäale -10% koodilla ALESSAPE131 seuraavista merkeistä: CLARKS, MINNA PARIKKA, VANS ja CONVERSE - jopa -55%.


Olen itse tilannut Spartoolta ongelmitta. Kengille saa seurantakoodin, ja pystyy tsekkailemaan milloin kengät ovat perillä! Toivottavasti teet hyviä löytöjä.

*) Sis. mainoslinkki

Suosikit