Kesäkeittiössä uutta meikkisoppaa

Väri: Soft Coral, rajauskynän brown

Meikkipussini sisältö on vähitellen korvautunut luonnonkosmetiikan tuotteilla. Vaikkakin luonnonkosmetiikka on huomioni mukaan pääsääntöisesti synteettistä kosmetiikkaa edullisempaa vrt. lancômet ja chanelit, niin nyt voi sanoa, että on löytynyt rimmelit ja lorealitkin pesevä, saksalainen, hypoallergeeninen*) Benecos. Punaista lakkaa näkyi varpaankynsissäni jo tämän kesän ekoissa jätskikuvissa ja eilen vasta ekaa kertaa vähän lisäilin lakkaa. Tämä oikein hyvä! Todistetusti voi siis sanoa, että vähemmälläkin myrkkymäärällä pysyy lakka kynsissä. 

*) hypoallergeeninen suom. Allergiamarkkinointitermi, jota käytetään tuotteesta (tai ainesosasta), jossa ainesosien aiheuttamien allergisten reaktioiden riski on minimoitu.


Väri: Vintage red

Kävin viikko sitten Sokoksella ja suureksi ilokseni huomasin Benecosin rantautuneen sinne. Myös Sokkarin verkkokaupasta löytyy Benecosia, mutta vasta voiteita, joita en ole itse testaillut - vielä. Uskoisin, että myös meikit päivittyvät sinne pian. Hyvinvoinnin tavaratalosta meikit ja kynsilakat jo löytyy eli täältä. 

Arvatkaa kenen sormi on jo kaivertanut tuota luomiväriä?

Mukaani Sokkarilta nappasin kauan haikailemani uuden huulipunan ja palkitun ripsarin (Öko-test, sehr gut) - hihi! Milloin muuten itse olet vaihtanut ripsarin? Suositushan on 3 kk välein. Jo oli siis aikakin vaihtaa uuteen - ainakin minulla. Muita Benecosin perheenjäseniä minulle on siunaantunut mineraali-irtopuuteri, huultenrajauskynä ja duo-luomiväri. Kaikki erittäin tarpeellisia. Tietty.

Mikä erityisen mukavaa myös on se, että näissä tuotteissa on loistava hinta-laatusuhde (kaikki alle kympin tai jopa vitosen!), ja mainitsenpa vielä, että tässä BDIH-sertifioidussa sarjassa ei ole petrokemiasta johdettuja aineita, parabeenejä, silikoneja, PEG:a, synteettisiä väriaineita tai tuoksuja. Vaikuttavat aineet ovat jojobaöljy, karitevoi ja auringonkukkaöljy. Me likes!


*) Sis. mainoslinkkejä     

Suosikit