Lempi ja minä

Joko te istutte niissä kuumissa autoissa kylmälaukkujen keskellä itsetehdyt perunasalaatit ja raparperimansikkakakut sylissä? Ihanaa!


Minä vasta leivoin kakun ja laitan päälle kohta uuden lempimekon tai tunikan - kummin vain. Me lähdemme pienimmän päiväunien jälkeen Seurasaareen cityjuhannuksen lumoa ihmettelemään. Tässä kohtaa haluankin kertoa, että Lumoan ihana Suvi laittoi minulle Tukholmaan mukaan kerrassaan hurmaavan uuden ystävän. Hän on Lempi nimeltään ja haluan hänet teillekin esitellä. 


Olin ihastellut Lempiä jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt kesän koittaessa meistä tuli tosiystävät. Lempi on nimensä mukaisesti lempeä, pehmeä ja niin kaunis. Lempi osaa ottaa myös rennnosti, menettämättä kuitenkaan tyyliään ja ainutlaatuista herkkyyttään. Lempi on ollut mukanani Tukholman kaduilla astellessamme - vien Lempin takuuvarmasti myös juhlavampiinkin tilaisuuksiin, ja tänään keskikesää juhlistamaan. Kiitos, Lempi on kerrassaan hurmaava.


Lempi saa piakkoin lisää sisaruksia, sillä iso uutinen on se, että Lumoan vaatemallisto julkaistaan syksyllä! Jos sinä haluat Lempin kaveriksi, käy katsomassa täältä. Suvi sanoi, että Lempi on tosi suosittu ystävä. Siitä ei ole epäilystäkään. Sointu ja Taika vaikuttavat myös aivan ihanilta. 

Helsinkiin kannattaa tulla heinäkuussa, nimittäin aletunikat & vanhojen varastojen tyhjennys pomppaa heinäkuuksi Helsingin keskustan Torikortteleihin. Tunikoita pääsee hypistelemään Goviniuksen talon sisäpihalla olevaan Urbanstoryyn koko heinäkuun ajan.

Muistatte varmaan myös ne kauniit kaulakorut, joita esiteltiin aiemmin mm. täällä. Suvi muuten vinkkasi tulevansa 7.7. Skidit-festareille ja saattaa ottaa työkalut mukaansa, jolloin uniikit korut valmistuvat paikan päällä! Love, love!


Pujahda sinäkin lempimekkoosi,
rakkaimman kainalokuoppaan,
maista mansikoita, 
tuoksuttele kesän kukkia,
ja nauti tästä hetkestä.
Mukavaa juhannusta 
Sinulle!

Suosikit