Huonoja uutisia


Nonni. Nyt se kesä sitten on ohi. Kylmänpurkaus tulossa. Neverheard, mutta tämä varmaan totista totta, sillä tänään hepoiset shortsihaalarit olivat jo vaihtuneet pitkiin lahkeisiin ja hihoihin.

Ihanan kuumaa!
KESÄ!

Toinen huono uutinen, suoraan sanottuna suuri järkytys, liityy siihen, että herneitä ei enää tästä kaupungista löydy. Tää on ihan nitrotosastoa. Eräs torikauppias sanoi katse alas painettuna, että tulvat vei. Piti ihan kysyä, että mitenkä että? Ne Euroopan tulvat. Okei. Joo, näinhän minä uutisista, mutta ei välähtänyt, että kesän hernesatokin on mennyt sen veden mukana. Ei niinkään se, että minä voisin helposti kesän elää mansikoilla ja herneillä, mutta se, että viisivuotiaan suurinta kesäherkkua on vain ja ainoastaan herneet, jäätelöä ei lasketa nyt tähän. Täytyy yrittää miettiä erilaisia lähestymistapoja tämän asian kertomisen. Äh, ei pysty! Sinkkonen, auta! Kotimaiset hernelehdot hopi hopi!

Kaupungin kesäkukkia - eilen.

No onneksi me lähdetään ensi viikolla kesälomalle, ja kesälomallahan aurinko paistaa aina, joten ei muuta kun Rock'n roll!


Äitin ihanat tytöt!

Kommentit

Hauskat reissut! Ei sitten vedellä herneitä nenään lomalla! Tsihhi
Riikka sanoi…
Zirk, kiitos. Ei sit tod. vedellä. :)
*riikka* sanoi…
Toivotaan nyt, että koko kesän helteet ei olisi tässä (nimimerkillä töissä vielä tämän viikon raatanut..).
Onkos normaaleinakaan kesinä herneitä ihan vielä ollut? Nythän on vasta kesäkuun eka viikko, meillä on herneitä aina hamstrattu vasta juhannusviikolla ekaa kertaa. Eli eiköhän vielä toivoa ole:)
Käypä kurkkaamassa, blogissani on sinulle jotain pientä :)
Ihanaa viikonloppua!
Jennijee sanoi…
Sen kerran kun äiti maton koneeseen pisti, niin eikö yöksi olekin luvassa sadetta, hymph. Mutta en kyllä valita, on niin kuivaa, että ei kasva kohta mikään jos ei sada kunnolla.

Onneksi lomalla ei sada. Ha en riktigt rolig resa!
Riikka sanoi…
Riikka: Ei se kesä vielä mennyt. Tuntuu vaan tosi lämpimän sään jälkeen viileä ilma jotenkin haikealta. Aina on toivoa. Meillä on Helsingissä ollut herneitä jo aika aikaisessa vaiheessa, mutta parhaimpiahan ne kotimaiset ovat, joten ei hätää. Niin ja kiitos kaunis tunnustuksesta. :)

Jennijee: No hei, kyllä se mattokin kuivaa, vaikka vähän ripsauttais. Tack så himla mycket, vi ska ha det kul. :)

Suositut tekstit