Ihania tuoksuja


Tuassiisa tulloo kosmetiikkauutissii, mutko minoon niin innostunu kaekista näestä meikkilöestä, et ei voe mittää. Oliko joukossa savon kielen taetajoeta? Äh, ei naurata. 

Oletteko jo nuuskutelleet Acorellen tuoksuja? Minäpä kuulkee oun. Tämä tapahtui Sokkarilla, kun en päässyt näiden eau fraîchejen ohi, joiden raaka-aineista 100% on luonnollisia. Ei oikein enempää luonnollista voisi ollakaan.

Piiiiitkästä, pitkästä aikaa, olen hajuvesien äärellä. Herkkä, migreeniin taipuvainen pääni on pakottanut karttamaan ihania tuoksuja, enkä vauva-aikana kokenut sopivaksi tussauttaa kamalasti mitään eau-de-myskiä niskaan. Tämä puolestaan on arvioini mukaan sopiva kesätuoksu herkille nenillekin, ihanan raikas ja virkistävä. Pitäähän se itse jokaisen tietysti testata, mutta tässä on kevyt, sitruunainen tuoksu. Minulla on kokeilussa nyt kesän virkistykseksi ja piristykseksi Citrus Verbena, jonka sanotaan rauhoittavan. Ihan täydellinen vaikutus minulle

Acorellen luomuhajuvesissä on pohjana luomualkoholi ja luomuruiskaunokista tislattu kukkaisvesi. Tuotteet eivät lainkaan sisällä parabeenejä, petrokemian tuotteita, synteettisiä tai kemiallisia ainesosia, eläinperäisiä raaka-aineita tai väriaineita. Acorelle-tuotteet soveltuvat oikein oivallisesti herkkäihoisille. 

Acorellen tuoksujen sanotaan lisäävän hyvinvointia, ja niissä on parfyymeja keveämpi tuoksukoostumus (3-4 %) ja 100 % luonnolliset eteeriset öljyt yhdessä aktiiviuutteiden kanssa muodostavat tuoksujen luonteen. Valitsemastasi tuoksuperheestä riippuen tuoksu rauhoittaa, piristää tai tasapainottaa mieltäsi. Tarvitsen siis nämä kaikki.  

Eau fraiche tuoksu ovat todella kevyt. Tämä johtuu siitä, että tuoksu koostuu eteerisistä öljyistä, eikä ne pysy iholla kauan. Kun nuuskuttelin rannettani piakkoin tuoksun suihkuttelun jälkeen, sain nenääni enää vain hyvin vienon tuoksun, joten hyvin kepeästä kesäunelmasta tosiaan on kysymys. Sokkarilla tämä tuoksu, Citrus Verbena on vielä tämän kuun asiakasetuhinnalla. Acorellen tuoksuja saa myös täältä

Seuraavaksi kokeilisin rohkeasti jo eau de parfumia, sieltä joku energisoiva tai kenties harmonisoiva tuoksu voisi sopia. Nyt tätä kepeää eau fraîcheä voin muuten suihkia myös liinavaatekaappiin tai huonetuoksuksi hämäämään hmmm.. pölyn tuoksua. Tshih!

Onko sinulla lempituoksua?

HUOM!HUOM!HUOM! Hei, huomasitteko, miten kukkii minun orkidea kuvassa? Olen ihan äimänä, koska se on ostettu Hulluilta päiviltä jo joskus talvella, ja on yhä elossa - kerrassa kukoistavana. P.S. Juotan sille keitettyä vettä, silloin tällöin pikkuisen lannoitan. Se onkin sellainen hienosteluorkidea.

*) Sis. mainoslinkki


Suosikit