Tukka puhtaaksi uudella Attitudella



Ilolla vinkkaan, että Attitude kodin pesuaineperhe on kasvanut vartalonhoitosarjalla. Karsinogeenitön tuotesarja on koko perheelle, ja lapsille on vielä oma sarja erikseen, kuten 2 in1 shampoo sekä muita vartalonhoitotuotteita. Tsekkaa lasten Attitude Little Ones -luomutuotteet täältä. Kaikki Attituden lastentuotteet ovat hypoallergeenisia.




Lasten ja äiskän shampoo (iskänkin, paitsi ei meidän, kun sillä ei ole tukkaa)

Meidän tytöt ovat tykänneet shampoosta, ei kirvele silmiä ja hiukset ovat helppo harjata pesun jälkeen, kun samassa on hoitoaine. Pakkaukset ovat hauskannäköisiä ja riittoisia.



kuvat: täältä


Attituden Daily Moisturiser shampoo kosteuttaa hiuksia, ja sopii mielestäni oikein hyvin myös käsitellylle - raidoitetulle, vaalennetulle tukalle, joka on luonnollisesti vähän kuiva. Sain itselleni tämän shampoon, joka yllätti siten, että luulin alkuun siinäkin olevan hoitoaineen samassa. Tarkempi perehtyminen purkin kylkeen osoitti, ettei asia kuitenkaan ollut näin, mutta tukka ei pesun jälkeen ollutkaan sellainen hamppu, joka se yleensä on, ja huutaa ehdottomasti vielä hoitsikkaa. Mukava yllätys siis. Olenkin pessyt hiukset tällä shampoolla nyt ilman hoitoainetta muutaman kerran, ja hyvä tulee. Peukku tällekin.



* Sis. mainoslinkki
** Tuotteet saatuja

Suosikit