Projekti: Parveke

Kyllä! Siinä ne nyt on!

Projekti parveke: hiljaista on ollut. Vielähän on kesää jäljellä (minua saa syyttää, jos vielä huomennakin hyräilette Tero Vaaraa - hihhihhih! ...vielä tulee kauniita päiviä... Vilpittömät (not!) pahoittelut. Parvekeviivästys ei tällä kertaa ole johtunut saamattomuudestani, vaan ihan siitä, että emme ole edes pitäneet kortteeria moneen viikkoon tässä osoitteessa. Tänään kuitenkin tapahtui sen verran, että kissojen ja koirien kanssa (minä ja kuopus) etsittiin Stockalta ne vakiokukat sinne parvekkeelle (ne on niitä joka mummon ihanuuksia, kuten allekirjoittaneelle sopii. Pelakuut ovat muuten tämän kesän kuumimmat kesäkukat, usko, usko.).

 


Kuten totesin joskus alkukesästä, että jotain pehmeää ja löhöä tulee nyt parvekkeelle - mielessä erilaiset isot ja pienet tyynyröykkiöt. Kaikenlaiset kiipeilyalustat ovat absolute no-go perheen pienimpää, ja isompaakin ajatellen. Viides kerros on aina viides kerros.

Tämmönen siitä nyt sitten tuli. Kukat yllä ja pehmeää ja löhöä alla. Voilà! Parvekkeelta löytyy myös mm. viisivuotiaan toivomat - ehdottomasti vaatimat - vaaleenpunkut, hempeät kukat, mutta tietoturvasyistä en niitä nyt esittele. Kysäisen kukkien huoltajalta ja hoivaajalta luvan - palataan tähän kenties myöhemmin.


Siinä se on se "tyynysaareke"


Pelakuut on luonnollisestikin valittu mätshäämään FatBoyhin. Samoin kuin tuo Olivia, joka kertoo minulle ihan kohta niistä trendeistä, jotka aiheuttavat minussa suurta hämmennystä, kuten trumpettihihaisista paidoista. Vilkaisin lehden nopeasti läpi, kun se tuli aamulla, mutta trumpettihihojen kohdalla laitoin sen pois. Ei ymmärrä. Noooo, ensi kesänä laittelen kuitenkin pelakuita trumpettihihoissa, san mun sanoneen.

Suosikit