Molon toppikset - Molo AW13

Minulle pätkähti toppispostia Tanskasta, ja koska aurinko on jo pilvessä, jaetaanpa nämä pois kuleksimasta. Jos meillä olisi tarvetta toppikselle, voisi viisivuotiaalle koklatakin jotain näistä. Takeista todetaan, että vanhaa hyvää on vaan entisestään paranneltu. Takkien vuorimatskua sopii - tiedotteen mukaan - verrata untsikkaan, mutta se on kuitenkin teknisiltä ominaisuuksiltaan parempaa matskua kuin untuva.  Suomeksi siis: lämmin takki, joka pysyy kuivana.

Tämmöistä siis ensi talvelle. Takkien takapuolella toisen lavan kohdalla tai pepun päällä heijastintähti, kuten parista kollaasien rotseista näkee. Taattua Moloa, sanoisin.
  


Pojat

Tytöt

Pojat ja tytöt

Kommentit

*Laura* sanoi…
Mitäs ne nyt panttaa niitä haalareita? Viime vuonna tähän aikaan oli jo kaikki värivaihtoehdot selvillä! Kyllä, kävin tarkistamassa useiden eri blogien arkistoista. :) Meidän isomman pojan haalariasiat on vielä ihan auki. Niin on kyllä takkiasiatkin, mutta "the one" ei ehkä löytynyt näistä...
Riikka sanoi…
Laura: Se on muotia se panttaaminen. Onhan se toisaalta jo heinäkuu lopuillaan, missä pirussa ne talvihaalarit kuppaa. Kohta tulee kiire! Hihhihhihhih! Haalareita tulee kuulemma monessa eri värissä, riittääkö? ;)
*Laura* sanoi…
Melkein ensilumet jo maassa! Joo, on tämä nyt kumma kun ihan lomatkin olin ajoittanut näiden rodinien ja molojen oletettujen julkistamisaikataulujen mukaan! ;) Täytyy varmaan pitää pitkiä kahvitaukoja töissä ensi viikolla.... Vaikken kahvia siis juokaan...

Itse asiassa näin pari viikkoa sitten joitain kuvia uusista haalareista Tittin blogissa, ja vähän petyin...
Riikka sanoi…
Laura: Niinpä! Mäkään en ole aloittanut mitään töitä ennen kuin haalarit on OUT! :)

Mäkin näin ne, mutta oletettavasti siinä ei olleet ihan kaikki. Kuivaa siis kyyneleet. :)

Suositut tekstit