Sail ahoy ja hyvää musiikkia!No nyt ne laivat sitten lähti. Hyvä, etten itkeä tirauttanut. Vilkuttelin kovasti satama-altaassa pyörineille laivoille, ja tunsin syvää haikeutta, kun paatti toisensa jälkeen ujuttautui isoille ulapille. Huokaus.

Anopit (anoppi & appiukko) ovat edelleen in da house. Päivä 4 on saatu pulkaan, tämä on suorastaan historical. Viihtyvät. Selkeästi. Päätimme tänään lähteä Suomenlinnaan seuraamaan laivojen kulkua - noin sadantuhannen muun tavoin. Kauppatorille päästyämme, totesin tilanteen, ja vein porukan korvaukseksi merenrantaan Caruselliin kahveille.

Palattuamme anopit hyytyivät meille, ja nappasin molemmat tytöt mukaan Palefacea katsomaan Hietsun torille. Mä tykkäsin, ja tytöt tykkäsivät kans. Oli aika mageeta, kun viisivuotias osasi kertsin Miten historiaa luetaan -biisistä, vaikka oltiin kuunneltu sitä joskus talvella viimeksi. 

Älä mieti menneitä
älä turhaan mieti tulevaa
kerro mulle
miten historiaa 
luetaan. 
Tässä hetkessä 
on kaikki 
mitä tarvitaan
me voidaan 
tehdä 
ihan mitä 
halutaan.
Eilen minut yllätti iloisesti, ihana uusi löytö, upea henkilö Aino Venna. Siskoni vinkkasi minulle männä viikolla, että kandee tsekata, eikä harmittanut. Niin hieno tulkitsija. Käy täältä levy, ei mene edes postareita, jos tilaa 22.7. mennessä (koodi: xYPjs9yx).


Ei yhtään niinkun jonkun ihailijan ottama kuva, josta ei juurikaan saa mitään tolkkua. Sydän, sydän silti. 

Ja sitten von Hertzileijjaa mitä veljeksiä nähtiin vielä illanratoksi! Jo ihan siksi, että von Hertzen Brothersien laulaja joogaa, mä tykkään siitä tooooosi paljon, ja myös siksi, että niillä on pari erityisen hyvää siivousbiisiä. Tässä vaikka tää ja tässä tää oikein raivokkaaseen järjestelyyn. Mukana keikalla oli ihana viisivuotiaani, joka totesi, että paras biisi oli vika biisi. Ei ihan yhtä suuri suosio ollut näillä veljeksillä kuin kantaaottavalla edeltäjällään Palefacella. Kertoessani Anopille, että orkesteri oli oikein hyvä, tyttäreni tökkäsi minua kyynärpäällä kylkeen, ja sanoi: Taisit ihan ihastua! Tshihi!  Ps. Pienin rokkailija nukkui kotona - mummon ja papan hoivassa! Juhuu!*) Sis. mainoslinkki

Suosikit