EcoTools ja kolmoset poskiin


Nyt alkaa Ripun meikkikoulu. Ei tarvitse erillistä ilmoittautumista. Minulla on nimittäin ollut onni saada - jo kauan ihailemiani - EcoToolsin siveltimiä, joten ne otetaan haltuun kunnolla. Jälleen kerran on tullut todistettua, miten olennaiset hyvät välineet on. Minäkin hyppäsin tuosta vain itse Raili Hulkkoseksi, ja tässä sitä nyt pidetään meikkikoulua. Dumdidaa. Työvälineistä kerrotaan seuraavaa:


EcoTools-tuotteet valmistetaan kierrätettävistä, luonnollisista materiaaleista. EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia, harjojen karvat pehmeää taklonia ja harjanvarret kestävää bambua sekä kierrätettävää alumiinia. EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Presents, on 1% For The Planet -jäsen, eli yritys, joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille.


Meikkikoulu alkaa yhdellä helpolla kesämeikkivinkillä, joka piristää ilmettä, korostaa mahdollista päivetystä, ja tarpeen mukaan jopa kaventaa kasvoja. Ei hullumpi vinkki. Tässä koulussa ei ole vaikeita vinkkejä, opettaja on kasvatustieteilijä, ei kosmetologi. Valokuvaaminen sen sijaan oli melkoisen haasteellista. Kiitos Canonin itselaukaisijan ja viisivuotiaan, saimme aikaan jotain. Luultavimmin aurinkopuuteria ei kuvissa näy, mutta hauskaa meillä oli, ja kyllä sitä laitettiin.

Olen kasvoiltani ikikalpea vuoden ympäri, eikä tämä muutu, vaikka kuinka auringon alla istuisin. Enkähän minä istu, kun ei se ole terveellistäkään. Hiukan eloa kasvoilleni tulee aurinkopuuterista. Ideanahan on, että lisätty väri on mahdollisimman luonnollinen, eikä poskille vedetä yksistään oranssinvärisiä vauhtiviivoja. Itse olen aurinkopuuterivinkin napannut jostain naistenlehdestä jo vuosia sitten, ja jaan sen nyt ilolla täällä, jos joku ei ole kuullut vielä kolmosesta

Hyvä muistisääntö on, että kasvoille piirretään numero 3 - ohimo-poskikuoppa-leukaluu. Kattokaa, miten tosissaan eräs levittää aurinkopuuteria, ja vielä ilman peiliä. Mikä pro! Normaalisti kolmonen tulee sutaistua sen kummemmin miettimättä, osuiko suti just oikeaan - iso, hyvä sivellin onkin tähän kelpo työkalu, se myös antaa aika paljon anteeksi. Minulla on tässä multikäytössä EcoToolsin iso puuterisivellin, jonka voit tilata itsellesi esim. täältä. Nyt mennään!1. Ota aurinkopuuteria (tee itsellesi palvellus, jätä helmiäinen kauppaan) siveltimeen, ja töpsäytä liiat kämmeneesi.
2. Aloita kolmosen sutiminen hiusrajasta ja etene kohti ohimoita.
3. Vedä sivellintä kohti poskikuoppaa (huulet suppuun, niin löydät oikean kolon), ja palaa samaa tietä takaisin (ollaan kolmosen keskiosassa).
4. Vedä sivellin korvanlehden edestä alas leukaluuta pitkin. 

Valmista tuli, vitsit mitkä varjostukset. Hyvä!

Lisää myös hipaus poskipunaa, ja laita sitä tuohon posken kohdalle, ei sinne kuoppaan, missä nuo aurinkopuuterivarjostukset jo ovat. Poskipunasivellin on kapeampi kuin puuterisivellin, ja sillä saa sen roosan tai persikkaisen häiväyksen poskipäilleen juuri niinkuin pitääkin. Minulla on Logonan Peach-Apricot anti-aging poskipuna, joka tuoksuu ihan toffeelta. Tykkään.Ja niin on nättinä, kun on varjot ja värit kohdallaan oikeanlaisilla siveltimillä. Kokeile kuule! Sopiikin lähteä kauppaan ostamaan makkarakeittotarpeita perheelle. Odottakaahan, kun laitetaan luomivärit ensi tunnilla. Sitten lähdetäänkin ihan muualle kuin ruokakauppaan. Tsihih.

* Sis. mainoslinkkejä

Suosikit