Lapsiperheen sohvat

kuva: täältä

Monissa perheissä pohditaan sohvan väriä ja materiaaleja tarkkaan jälkikasvua ajatellen. Valkoista sohvaa pidetään suoranaisena kauhistuksena, mutta minä olen sitä mieltä, että sillä värillä nyt ei ole oikeasti mitään merkitystä. Seikka, jota meillä olisi syytä vakavasti pohtia on, miten äidin saisi olemaan sohvannurkassa kaatamatta juomiaan sohvalle. Siis voi perkele. Pardon my French, mutta ihan oikeesti! Olen juuri lopettanut hankaamasta sohvanpäällysteitä mäntysuovalla, ja nyt odotetaan approximately kolme vuorokautta, että sohva on taas käytettävissä, eikä yhtään asiaa auta, että huomenna tulee taas vieraita.  Verenpaine oikein kohisee korvissa.

Maitokaffi a.k.a latte on muuten se worst. Se ei meinaa lähteä irti millään, ja entäs se haju. Hyihyihyihyi. Not to mention se seikka, että lapsethan eivät saa syödä sohvalla, millä oikeudenpäätöksellä minä saan juoda kahvia blogien äärellä? Olen perheemme epäreiluin henkilö. Ainoa sopiva sohvajuotava on joku kossu. Saattaisi tehdä toisaalta ihan hyvääkin, ihan vaan kahvikupillinen.

Kommentit

Silmäilijä sanoi…
Minen ymmärrä yhtään sitä, että valkoinen olisi lapsiperheessä kauhistus. Kannattaa ostaa sellainen soffa, jossa on helposti irrotettavat ja pestävät päälliset JA opettaa jälkikasvua syömään vain ruokapöydässä. Helppoa kuin heinänteko.

Siihen mulla ei ole konstia, miten ÄITI saadaan oppimaan... ;).
Taikinanaama sanoi…
Meillä ihan sama, mutta useimmiten syypää on perheen isä! Miettinen on holvannut maitokahvejaan vaaleanharmaisiin Marimekon verhoihin, sohvaan, lattialle ja vaaleaan mattoon. Ei lähde pois.

Lapset eivät juurikaan saa syödä sohvalla, mutta kiellon pitäisi ulottua koskemaan myös vanhempia. Ja koiraa, joka salaa kiipeää sohvalle imemään alapäätään ja jättää sellaisia ällöttäviä limarinkuloita siihen.

Valkoinen sohva olisi siis meillä ihan kauhistus.
*Laura* sanoi…
Juu, ei ne lapset, eikä yleensä äitikään, vaan koira ja ISKÄ. Meidän sohva on tummanharmaa. Edellinen sohva oli valkoinen ELI lopulta tummanharmaa...

Suosittelen kossua! ;)
Riikka sanoi…
Silmäilijä: Ne irrotettavat sohvanpäälliset - niinpä! Nämä kun irrottaisi, niin nukkekotiin saisi seuraavaksi siirtää. Tämä pitäisi olla joku direktiivi, että sohvanpäälliset tulee joka sohvassa olla irrotettavat tai mieluiten itsestään puhdistuvat, kun nyt lähdettiin toivomaan.

Taikinanaama: Voi me ollaan Miettisen kanssa soulmatesit. Mä olen myös sotkenut matot. Ai ihmettä!

Se on ihme myrkkyä se maitokahvi. Arvaa, miksi meillä on maitokahvin värinen sohva.. Dumdiduuduu.. Mies on aina niin pahana, että enkö koskaan opi. En, en, vakuuttelen.

Tuosta koiran touhuilusta en pysty sanomaan mitään.

Laura: Teillä on Taikinanaaman kanssa sama dilemma. Ottakaa tekin sitä kossua! ;)
annna sanoi…
Hahaha, mikä ajoitus! Mun mies on parhaillaan ostamassa mulle kannellista kahvimukia!
Riikka sanoi…
Annna, kiitos. Olet pelastajani. Luulin, että olen ainoa naisihminen maailmassa, joka kaataa kahveja sohvalleen. Kiitos, kiitos, kiitos. Kannellinen kahvimuki - miksen tätä ole itse keksinyt? Kiitos ideasta. <3
annna sanoi…
Voi kiitos itsellesi postauksesta, lohduttaa suunnattomasti kun on joku jota ajatella kahvitahroja kuuratessa. ;-D Mutta ehkä kannellinen muki saa meidät ruotuihimme?
Riikka sanoi…
Annna, toivoa on, mutta jotenkin on sellainen kutina, että ei ole nyt viimeinen kuurauskerta. Millaisen kansimukin sait? :)
annna sanoi…
Höhöö, samaa luulen minäkin. Se pitäisi ensinnäkin muistaa laittaa kiinni hörppyjen välillä se korkki...
Tämmöinen on minulla:
http://sokos.s-verkkokauppa.fi/fi/sokos/aladdin-artisttermosmuki-035-l
Riikka sanoi…
Hieno muki, Annna. Vähän jännitti onko jotain Disneytä, kun tuossa linkissä luki Aladdin. Hih. Onko sohva pysynyt siistinä? ;)
annna sanoi…
Hih, joo onneksi mies osasi valita hyvin. Sohva on pysynyt säkenöivän puhtaana. (Tosin vaikutusta saattaa olla sillä etten ole vielä yhtään kupillista ehtinyt siellä juoda.)
Joko itse olet käynyt mukiostoksilla? :)
Anonyymi sanoi…
Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are
you using for this site? I'm getting tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform.
I would be awesome if you could point me in the direction of a good
platform.

my web blog :: buy a house uk

Suositut tekstit