Hyvä Aarrekid - vihdoin lasten vaatteita koululaisillekin!

Aarrekid Rooster - kuva: täältä
 
Nyt tulee postia ihan sarjatuotantona, oottakaa lapset, ihan kohta saatte ruokaa. Tämä vaan on pakko ihan nopsaan jakaa. Olen monta monituista kertaa harmitellut, miten monien brändien lastenvaatekoko loppuu siiheen 122 cm. Sitten on vaan niitä Lick my ice cream -kamaluuksia tarjolla. Nöy thanks! PompdeLux on ollut mukava poikkeus tässä säännössä, mutta se on vaatinut Kustilta pitkää polkemista Tanskasta Suomeen. Nyt Aarrekidiltä on Rooster-kuosia ja oma Junior-mallisto koululaisille. Tälle molemmat peukut! 

Itse tykkään tuosta Roosterista, mietin vain, että näissä juniormallistoissa kannattaa pysyttäytyä ihan perusasioissa, eikä tarvitse välttämättä lähteä sinne ulkoavaruuteen (mitä tykkäät haalarista?). Makuasioita, makuasioita.. 

Nyt äiti sinne hellan väliin! Ihkua päivää ihkut naiset!

kuva: täältä

kuva: täältä

Vain itsevarmoille ja jo vankan kaveriporukan omaaville. Vitsi, vitsi.-  kuva: täältä


Kommentit

annna sanoi…
Kieltämättä tuo mallisto on taidettu tehdä enempikin äideille... Mutta ai kun mä pyääärryn tuosta Rooster-kuosista! <3 rakkautta.
Mä tykkään ihan hulluna roosterista.
*Laura* sanoi…
Joo, rooster on hyvä! Onkohan tuo keltainen sellainen pico-keltainen..? Pipona mietin. Mutta äh, taitaa se kuitenkin olla vähän haaleampi. On se tarkkaa. ;)
Riikka sanoi…
Annna, Zirk ja Laura: Rooster-maniaa!

Lauralle veikkaisin, että saattaa olla vähän tummempaa keltaista, kun on kuitenkin syksy, mutta haittaaks se? ;)
*Laura* sanoi…
There's only one way to find out, eli pitänee tilata jahka se on mahdollista... Mutta hei, eikö tänään pitänyt olla suuri Mini Rodini - päivä? Vai meneekö se julkistaminen sittenkin ensi viikkoon...
Riikka sanoi…
Laura Mini Rodinit ilmestyvät vasta viimeinen päivä. Olisko ompelukone mennyt rikki loppumetreillä vai mikähän viivästyksen aiheutta? Tshih.

Ja tottakai tilaat Roosterin, ja katsot, sopiiko.. :)

Suositut tekstit