More Mini Rodini AW13

kuva: täältä

kuva: täältä

kuva: täältä

kuva: täältä

kuva: täältä

Syksyn Mini Rodinia vähän lisää keskelle kuuminta kesää. Aiemmat poiminnat täällä. Kuvittelin, että viisivuotias haluaisi ehdottomasti heppamekon, mutta hän kysyi äsken, mitä nuo on? Kameleitako? Mitään kiljuntaa ei syntynyt, vaikka kerroin mistä eläimestä on kysymys. Ei iskenyt viisivuotiaaseen.  Timantteja voisi yrittää tarjotella, onhan dimantit tyttöjen parhaita kamuja. Nähtäväksi jää, jääkö meiltä Mini Rodinit tältä syksyltä kauppaan kokonaan, kyselee hän ihan huolestuneena? Mee töihin, kuittaa Mies, eikä ole yhtään kiinnostunut, tykkäänkö tuosta kissasta vai en.

Tosin äiti on iskenyt silmänsä jo Móin ja Bobo Chosesin syksyyn, joten tuskin alastomina tarvitsevat kulkea.

Joko olet asentanut hälytykset Mini Rodinin syysmalliston launchiin (26.7.) vai oletko ihan normaali ihminen? Hihhi.

Kommentit

*Laura* sanoi…
Joo, kyllä on merkattu 26.7. kalenteriin! Onneksi olen silloin vielä lomalla, niin ehtii selata tarjontaa läpi... Hyvin oli Mini Rodini huomioinut tämän. :) Vaikka vielä en olekaan törmännyt mihinkään mahdottoman ihanaan näissä ennakkokuvissa... Mutta ehtiihän sitä vielä ihastua...! ;)
Siili sanoi…
Kyllähän sitä täytyy tarkistaa onko jotain ihan "must have"-juttua mukana. Kuten keltainen pico oli.
Ei ole nyt kuumetta havaittavissa, kun mä just toivun jostain ihmeen Metsola-sekoamisesta. Näin tää elämään yllätyksiä täynnä!
Riikka sanoi…
Laura: Mulla ei ole merkitty vielä, mutta kyllä mä tästä vielä innostun, uskoisin.

Siili: Täytyy, täytyy. Absolut. Joku must have:hän siellä on lopulta.

Zirk: Mikä juttu tuo Metsola on? Hih. Ei vaan kiva, että olet tehnyt löytöjä. Elämä välillä yllättää. :)
Meille kettuja, yksi pantterinen paita, heppoja ja camoa, mutta hyh tuo monikissanen aiheuttaa kammotus efektiä:D Haalari varsinkin!
Riikka sanoi…
Tessa: Siellä on jo niin selvät sävelet. :)
annna sanoi…
Uh, minä olen jo kurkkuani myöten täynnä Mini Rodinia. Ollut jo sen verran pitkään että ihan ihmetyttää kun buumi vaan jatkuu ja jatkuu. Mikähän minussa on vikana?! :D
Riikka sanoi…
Annna: Jotain syvemmänlaatuista, diagnosoisin. ;) No hei, kuten itsekin mietiskelin, taidan antaa tilaa toisille ihanuuksille, kun ei mikään ole vielä aiheuttanut minkäänlaista huokausta.
annna sanoi…
Syvälaatuista ja patologista. Parantumisennuste surkea. Onneksi meille sairaalloisille on olemassa "pari" muuta merkkiä korvikkeeksi. Huokaus. Onneksi alet kohta loppuu kun meikäläisen lompakon suunnalta kuuluu tasaista itkua ja valitusta. Saa nähdä miten lompsarukka selviää syysmallistojen ilmestymisistä. :/

Suositut tekstit