Marimekko AW13

Lapset


Vesikko -sadetakki ja Kaksoset -laukkuNaiset

Viileän kesäpäivän ratoksi tytöt muovailevat, ja minä nopsaan keräsin tänne vähän Marimekon syksyä. Huomasin samalla, että tässä mallistossa ei nimillä varsinaisesti hienostella - löytyy mm. Rakkia ja Sikakivaa päällepantavaksi. Mitäpä näistä tuumaat?

Kommentit

Citymami/Eva sanoi…
Vuodesta toiseen silmää viehättää tuo Booboo -kuosi :). Tytöille on aina vaan kovin laihanlaisesti mitään kivaa.
Riikka sanoi…
Eva: Mä tykkään myös Bo Boosta ja melkein satsasin siihen mustavalkoiseen sadetakkiin pienimmälle. Siinähän on se ihana Bo boo -vuori. Hammasta purren jätin sen alerekkiin, koska ajattelin, ettei me sadetakkia edes tarvita. Kerrankin järki voitti. Tiedän kuitenkin, että nappaan sen mukaani, jos vielä jossain sen näen oikeassa koossa.

Tytöillekin olen onnistuneesti löytänyt kivoja juttuja, ja paljon Marimekkoa tulee meille mieluisaksi lahjaksikin - usein tädin suunnalta, ja kierrätettynä serkuilta. Kiitos vaan kovasti.

Mitä toivoisin tältä mallistolta ja yhtä lailla toisiltakin, että lastenkokoja saisi vaikka sinne 152 cm saakka, jos ei jopa 164 cm. On ollut suuri harmi ja pettymys, kun monet koot päättyvät 128 cm, ja sitten ollaankin pääasiassa HM:n teinikammotusten armoilla.
Noi pisarat on vaan tosi kivoja, mutta Marimekko sais vakuuttaa mut eka laadusta...
Riikka sanoi…
Zirk: Pisarat ovat kivoja. Olen kuullut, että jossain välissä oli ilmeisesti sellaista trikoota, joka reikiintyi, mutta meille niitä ei ole siunaantunut. Meidän Marimekot ovat olleet moitteetonta laatua, paitsi yhdet viime syksyn sukkikset.
Mulla on ollut huono tuuri. Mutta pisarat on *oikeasti* _tosi_ KIVOJA. Hmm...
Anonyymi sanoi…
Toi laukku on kiva, samoin tuo takki? Alareunassa vasemmalla.
Muuten on vähän sellaista, sanoisko MT osasto ompelee tai Liisan uusi ihmemaa tyyliä. Missä noita voi käyttää? Ei töissä ainakaan.

OP
*Laura* sanoi…
Bo Boo olisi kiva tapettina poikien huoneeseen. Mies on tapetointitaitoinen, mutta ei -intoinen, ja minulla taas on intoa mutta ei taitoa. Joten pattitilanteessa ollaan. :)

Marimekon laatu on ollut aika vaihtelevaa, hintaansa nähden vähän liiankin. Ainakin meidän kokemusten perusteella. :) Pyyhkeet ja lakanat ei ole menneet miksikään, mutta ne trikoot...
Riikka sanoi…
OP: Mä kans tykkään tuosta korallinvärisestä takista. Lisäsin tuon keltaisen topan oikeastaan siksi, kun tuli mieleen keltainen Pico-intoilu. Äitille ja lapsille - molemmille keltaista. ;)

Hei miksei vois käyttää noita kaikkia töissä? Tai riippuu tietysti töistä, mutta musta kivoja, ja ihan pidettäviä!

Laura: Hei jos intoa on, anna mennä. Tapetointi on ihan iisiä, kun ei turhaan spennaile. Kyllä vaan, olen tapetoinut - raitatapettia vielä ihan. En tosin ihan viime vuosina, vaan silloin nuorena, kun minua ei rajoittaneet mitkään ajatukset siitä, etteikö osaisi. :)

Voi harmius, jos teidän trikoot eivät ole täyttäneet laatustandardeja. Mä en myöskään kestä, jos vaate nukkaantuu tai muuten vaan alkaa hajoilemaan.
Maiju sanoi…
Mä tykkäsin siitä sinivalkoraidallisesta kerhomekosta, jota ei oo kuvassa, mutta on samaa tyyliä kuin tuo punavalkoraidallinen paita. Tykkäisin pitää tytöllä päiväkodissa mekkoja, mut ehkä se olis liian hieno (=kallis) sinne.
Riikka sanoi…
Maiju: Niin, miten sitä ajatteleekin, että päiväkotiin ei laiteta ihan sitä parhainta päälle. Mä käyn kurkkaamassa sen mainitsemasi mekon.

Minä nappasin alesta Mekkopäivä-mekon pienimmälle, ja säästelen sitä oikein kaksivuotisjuhlia varten, joten just sitä ei heti päiväkodissa nähdä. Varmaankin myöhemmin kyllä. Mä en kamalasti ole miettinyt, mitä erityistä vaatetta päiväkotiin, kun muuten ne toiset, joita ei ehkä raaskisi laittaa, jää helposti pitämättä. Ehkä mustikkakiisselipäivänä en laittaisi jotain tosi specialia. Hih.

Suositut tekstit