Hyvät tunnelmat

Rautateiltä väsynyt tervehdys. Ei ole erityisen kiva tajuta keskellä yötä, että hotellin lahjakortti olisi varmaan ihan hyvä olla mukana - jos vaan yhtään tietäisi missä se on. Se on siellä "hyvässä tallessa". Se siitä vaatteiden silittelystä ja pakkaamisesta. Mies kannusti moneen kertaan, ettei se löydy. No jotenkin se löytyi, mutta siinä kohtaa oli päällä jo aivan idioottimainen riita Miehen kanssa, että siitä olikin sitten mukava mennä levollisille yöunille. Perkele. Aamulla kuopus tyhjentää tavaroita, eikä minua enää edes kiinnosta, onko kaikella hankaluudella etsitty & löydetty lappu tallessa. Kaulakoruani, jota uusi mekkoni ehdottomasti vaatii, ei löydy mistään, koska tietenkin vessan lamppu päätti just tänään lopettaa valaisemasta, enkä saa katsottua pesukoneen taakse. Junassa lippu ei auennut tietenkään, mutta arvaa kiinnostiko pätkääkään. Samassa vaunussa istuu mies, joka on vihainen. Vessan ovi saa kuulla kunniansa, kun se ei sitä hakkaamalla sulkeutunut. Ne napithan on ihan turhat. Nimim. Turhan monta kertaa pytyllä istujan todistanut. Urpo. Väyrysen Paavoa siteeratakseni, on aiheellista kysyä, voiko vitutukseen kuolla Jos ei, pyrin virittäytymään uusille taajuuksille. Kohta ollaan kylpylässä, eikä äsken havaitsemani säären suonikohjut tunnelmaa järin nosta. Jeeee, mahtavaa luona mulle!

Kommentit

Heidi sanoi…
Ai saakeli, ikävänoloiset tunnelmat teillä. Mutta leuka rintaan jne ja tuosta se meininki vaan kohoaa. Piristeeksi pari Turkuvinkkiä: Boomerangilla (Eerikinkadulla, harppaus torilta) edelleen ale. Hansassa maailman paras italialainen jätskibaari, välillä valikoimissa Smurffi. Lounas Mamissa Linnankadulla (mut ai hitto, onkohan ne kesälläkin maanantait kiinni?)tai vaihtoehtoisesti Paninissa. Artek on heti siinä kulman takana, samoin Divaani-sisustuskauppa. Ja jokirannassa cafe Art. Ja se jokiranta ihan itessäänki.
*Laura* sanoi…
No joo, aika ikävältä kuulostaa kyllä. Keep calm ja kyllä se siitä. Käy ravintolavaunussa hömpsyillä!
Anonyymi sanoi…
-Suonikohjut peittää värivoide.
-Sinulla on hyvä syy ostaa itsellesi muistoksi Turun-reissulta koru (ei välttämättä kallis, mutta uniikki).
-Jos lahjakortti ei tullut mukaan, voi tehdä uuden reissun.
-Aikaa myöten evoluutio toimii niin, että XX-kromosomisto katoaa, (koiraat eivät ole silloin edes marsista tai arsesta, vaan niitä ei ole. Näin on jo käynyt jollekin aasialaiselle mikälie-kissalle).
-Ei haittaa, mutta jos kuitenkin haittaa, niin laske ranskaksi miljoonasta yhteen ja räjähdä sitten.
OP
Riikka sanoi…
Ja hei, mä unohdin lisätä, että asemalta ostettu latte - matkojeni tukijuoma - kaadettiin nurin aivan alkutaipaleella. Foi fan mikä päivä.

Kiitos Heidi, ja voi ei, mitkä Turku-vinkit! Näihin palataan.

Laura, taidan alkaa ihan kuljettaa jotain hömpsypulloa mukana, ei ahdistaisi tämmöiset tilanteet.

OP, kiitos analyyseistä. Heti helpotti. ;) Se värivoide ei saata täällä kylpylässä auttaa, mutta onneksi sinisuonitilanne on vielä kohtuullinen, eikä oikeastaan näy kuin minulle itselle. Eikun lomaa jatkamaan.

Suositut tekstit