Tunnustan

- Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
- Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi
- Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi
- Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta


Oo Miima, merci beaucoup, muchas gracias, kiitos, tack tack ja many thanks tunnustuksesta! 
Ei kai se auta, kun iskeä faktat tiskiin (en tiedä onko tämä paljastelu oikeasti mitenkään hyvä juttu, mut here goes nothing):

1) Tarvitsen suklaata elämiseen. Olen yrittänyt olla ilman suklaata, mutta syömättömyys täytyy aina katkaista ennen kuin tapahtuu jotain ikävää.

2) Olen ärsyttävä kontrollifriikki, joka ei kestä tekemättömiä asioita. Tai kestää, mutta ärsyyntyy siitä. Saatan miettiä yön tunteita mm. sitä, että herravarjele en ole vieläkään maksanut ystävälle kahta Ikean Samla laatikkoa, jotka sain jo puolivuotta sitten!  En kuitenkaan saa asiaa hoidettua, koska en muista hoitaa sitä.

3) Olen mummo (no offense to real mummos). Mies ja neljävuotias jopa kutsuvat minua ajoittain tällä nimikkeellä. Kauhistelen miten pihalla olen nykymaailman menosta, älypuhelimista ja twittereistä. Päivittelen ääneen miten näin on päässyt käymään enkä voi tajuta, miten MINÄ olen oikeasti ihan out.

4) Meillä ei ole koskaan mitään vierasvaraa - pakastimessakaan. Ei meillä kyllä käy vieraitakaan.

5) Syön mämmiä. Sellaisenaan. Ilman lisukkeita. (Ks. kohta 3.)

6) Vahva englannin kielen taitoni on peruja Kate & Allie tv-sarjasta, jota katsoin VHS:ltä tuntikaupalla koulun jälkeen ja söin itse keittämääni makaroonia ketsupilla. Suosikkini sarjassa oli teini-Emma. Se Kate oli tosi rento ja hauska tyyppi, jota myös ihailin. Tällä hetkellä muistutan varmasti Allieta kaikessa konservatiivisuudessani. (Ks. kohta 3.)

7) Nautin kaupoissa kuljeskelusta, minut valtaa usein lämmin, onnellisuuden tunne astuessani Stockmannille. Nautin tavaroiden katselusta ja ostamisesta - samaan aikaan olen tosi nuuka. Minulla oli koko talven rikkinäinen nahkahanska. On varmasti myös ensi talvena.


Huhhuh, olo on nyt kuin olisi maannut psykiatrin sohvalla ja saanut kakistettua ulos suurimmatkin salaisuutensa. Nyt tarvitaan suklaata toipumiseen.

Tähän samaan puhdistukseen haastaisin seuraavat henkilöt, joiden tuotoksia seurailen (yritin nopsaan katsoa sellaisia, jotka eivät olisi ihan just saaneet samaa kunniaa osakseen):

jolla on muuten aivan ihana sukkatehdas! Ostakee!

jolla on aina viimeisimmät vinkit ja loistoajatukset! 

jolla on myös ihana seiskakuu ja paljon ihania vinkkejä.

jolla on visuaalisesti upea blogi.

jolla on hauska ja oivaltava blogi.

joka kertoilee ihanasta onnestaan nuapurmuassa.


Enempää ei tunnustuksia tipu, lapsetkin tarvitsevat äitiään. Välillä. 
 

Suosikit