Paljasteluja

Terve!

Viikonloppuna oon siivonnu ihan saatanasti. Sori karmee ilmaus. En koskaan tohtisi päästää tuommoista suustani, mutta sormistani tuommoset näköjään ajoittain karkailee. Joka tapauksessa Operaatio Parveke on alkanut ja siitä lisää kunhan projekti saadaan valmiiksi. En kuitenkaan aio odottaa juhannuksen jälkeisiä *), vaan huomenna tilit sileeks.

*) mistä tuo kamala sanakin tähän tuli? Siis just kun on ahistanut lapsen tähän maailmaan, niin sitten on vielä nämä jälkkärit. Ja uhkailut - jos ei tunnin sisään tule, niin leikkuriin. No minkä minä sille voin milloin ne tulee. Tom Cruise muuten pilasi meikäläisen istukkaihmettelyt. En pystynyt katsomaan sitä hökötystä ilman etten ajatellut, miten sairas se äijä oli, mikäli oikeesti naposteli vaimonsa istukan iltapalaksi. Gulp. No semmosta.

Hei oikeesti kiitos, mulle on ihan tulvinut näitä kyselyjä, kun niin moni haluaa tietää millainen minä oikeasti olen ja vaikka ei haluaisi, niin silti kohta tietää. 

Ihan jokainen teistä rakkaista lukijoistani, joita on Bloggerin tilastojen mukaan ainakin(!) kymmenen kertaa enemmän kuin nuo mun rekisteröityneet Seurakuntalaiset, kertokaa itsestänne, vastatkaa mun kysymyksiin, aukaiskaa ittenne. Kuulitteko? Linkki tänne sit, niin tiedän missä tilitätte. Kiitos. 


...kysymyksiä ja vastauksia ihanalta Pepiltä Mummon huushollista.

1. Mikä/missä on taulu jota jaksaisit katsella loputtomiin?
Ei helvata. Nyt en vastaa enkä aio tätä miettiä tässä kohtaa elämää ns. taiteen kannalta, koska nyt ei välähdä eikä vilahda mielessä yhtään sellaista oikeaa taulua, joka hetkauttaisi. Elämän kannalta tämä on helppo: Noiden pienten naamataulut tietenkin. 

2. Mikä tuntuu parhaalta paljaiden jalkojen alla?
Naula! Hahhah! Tuli vaan ekana mieleen. Oikeesti se on varmaan kliseisesti lämmin hiekka. Ei siis tulikuuma kuin se yleensä niillä Hanian rannoilla on, joissa olen viimeksi jalkani polttanut, vaikka olen juossut täysillä mereen. Hiekasta tulee sellainen pysähtynyt, kiitollinen lomafiilis, että onpa ihanaa.

3. Kenet haluaisit tavata?
Helppo. Veikkauksen lottovoiton luovuttajan.

4. Kenet haluaisit tavata, jollei olisi kieli/ikä/aikakausi(kuolema)- yms. rajoja tai esteitä?
Pitkästä, pitkästä aikaa Saara-mummoni. Hän oli aivan huipputyyppi. Oikein mummojen mummo. Sain tehdä hänelle vesikampauksia ja kieputtaa kamman tukan ympäri.. eikä siitä seurannut koskaan muuta kun mummon kikatusta, jos kampa jäi vähän tiukalle. Useinhan se jäi. Meillä oli aina niin mukavaa. Ps. Mummolan keittiön kaapissa oli pieni laatikko, jossa oli yleensä Pätkiksiä. Sitten sain laittaa myös sitruunakäsirasvaa, jota saa vieläkin kaupasta. Ja kiitos tästä, koska aion käydä sitä vähän nuuhkimassa ja palaamassa hetkeksi mummolaan.

5. Mitä kadut? 
Sitä, että olin niin vihainen kuin äitini sairastui. Vihasin ja pelkäsin niin, että en osannut tukea äitiä oikein. Saatoin korjata, että ei nyt ole 1997, vaan 2000 jotain. Minua harmittaa tämä niin paljon ettei sille ole edes sanoja.
 
6. Mitä sitten et kadu?
Irtisanoutumistani, vaikka olin työtön monta kuukautta sen jälkeen. Sieltä kyynpesästä irtaantuminen oli kyllä parasta mitä saattoi tehdä. En sen koommin ole kestänyt kuulla mitään asiakasrajapintaläppää ilman yökkimisrefleksiä.

7. Mitä näkyy peilistä?
Upeutta. Hahhaha. No nyt olen havainnut, että iho tarvitsee piristysruiskeen tai pari (reilusti botuliinia ja hya-hya-(ihan kuin yökkisi)hyaluronia - menikö oikein??. Noei.)

8. Jos olisit saanut elää toisessa ajassa ja paikassa, mikä se olisi?
Olen elänyt 80-luvulla siten, että muistan siitä oikeasti jotain. Siltä ajalta on mieleen jäänyt ns. huolettomuus. Sain mennä yksin ulos, tulla eskarista yksin kotiin, ei ollut samanlaisia pelkoja kuin tänä päivänä. Ei ollut sairaita nuoria miehiä, jotka ottavat aseen ja ampuvat toisia ihmisiä tai ahdistuneita tyttöjä, jotka laihduttaa jo alakoulussa. Voi ankeus. Silloin oli kunnon puhelimet ja HubbaBubba!

9. Kuka/mikä sarjakuvahahmo naurattaa? Ja miksi?
Eipä naurata. Eikun naurattaa. Luin Viivi&Wagnerin sarjakuvasta VÄÄRIN, kun Viivi sanoi: Ikkuna kiinni, johon luulin Wagnerin sanovan: Turpa kiinni. Näin ei siis todellakaan ollut, vaan Viivi jatkoi: Lämpö menee harakoille.  - Nauroin siis omalle vitsille. Hehhehhahhahho! 

10. Keneen virtuaalihahmoon on helppo samaistua?
Virtuaali whaaat? Ei tää mummo tajjuu. NEXT!

11.Onks sulla nätti napa?Tuijotteletko?☺
No todella! Onneks Pepi älysit kysyä. :)  En tuijottele. Ihmettelen tosin, että sehän näkyy taas ilman suurempia selän suoristeluja! Jes!Kiitos Pepi! Jarnan kysymyksiin tulossa vastaukset myös.. Kiitos niistäkin!
No nyt ne teidän kysymykset. Jos ei vastauksia tule, tiedän miksi (viranomaisista soitetaan).


Hihhi!


1. Suurin onnistumisesi kasvattajana? (tämmöinen helpohko tähän alkuun)

2. Mikä on niksisi siihen, että poistutte kotoa aamuisin rauhallisin mielin myös silloin, kun on kiire johonkin? 

3. Salaatko mitään lapsiltasi?

4. Syöttekö aina pöydän ääressä?

5. Kotiunivormusi?

6. Onko sinulla omaa aikaa? Mikäli vastasit kyllä - miten sen sait ja mitä se tuli/tulee sinulle maksamaan?

7. Kaunein paikka kesällä, johon voi mennä pienten lasten kanssa? (väliin tämmönen hengähdystaukokysymys)

 
8. Tiedätkö ruokakauppaan mennessäsi mitä sieltä ostat vai osaatko päättää vasta kaupassa (ja tarjoat perheellesi muutakin kun lihapiirakoita tai einespinaattilettuja ja pastaa)?

9. Annatko lapsesi syödä kaupassa (joskus/aina) riisipiirakkaa, jotta saisit ostokset tehtyä joutuisammin?

10. Uhkailetko lapsiasi tontuilla/naapureilla/poliisilla/millään?

11. Suurin mokasi kasvattajana?Tämmösiä kevyitä vaan tuli tossa mieleen!

Suosikit