Ihan pakko

...nyt sanoa, että voi -tu tuo vesakeskinen. En ole ikinä käynyt Tuurissa enkä ikinä tule käymään. Any publicity ei ole tässä tapauksessa good publicity. Se, että edes tästä aiheesta avaudun, on sekin liikaa, mutta pakko, kun muuten halakiaa piä. Tämä kuuluu lähes samaan sarjaan kuin Henna ja Tauti, jotka siinä SekoMarjo ohjelmassa vaikuttavat (en siis katso tätä, mutta en voi välttyä uutisilta, joita vältän netissä klikkaamasta, koska jos niitä klikkaa, nää tyypit saa huomioita - älkää klikatko siis, ne otsikot kertoo jo liikaa). 

Takaisin vesakeskiseen.  Katsoin joskus viime vuoden puolella kauhunsekaisin tuntein Maria talkshowta, jossa vesakeskinen ja sen paras kaveri carldanhammer olivat lievästi sanottu jurrissa. Siitä haastattelusta kävi ilmi, että tää kaveri roudaa Ghanasta vesakeskiselle näitä tyttöjä. Se oli niin kamalaa kuunneltavaa, että ihmettelen eikö tähän joku viranomainen voi puuttua. Eniten tässä etoo se, että nämä tytöt ovat oikeasti tosi nuoria ja yhdellähän oli jopa äiti mukana. Ei terve.

Edellinen tyttö Hamamat lähti Suomesta poltettuaan kastikkeet levylle. Siihen se rakkaus sitten loppu. Sitten tää yks sankari otti asiakseen lähteä hakemaan Hamamatille ostettua jotain hiton datsunia sieltä Ghanasta takas Tuuriin, kun ei kai nyt vesakeskinen mitään autoa pikkutytön anna pitää, vaikka lahjaksi oli saatu (pikkutyttö suora lainaus). No ei tietenkään.

Nyt uusi yritys jälleen Ghanasta, asiamies (suora lainaus) on ilmeisesti käynyt taas hoitamassa asioita ja nyt on tulossa silmää miellyttävä ja fiksu - tai ainakin vaikuttaa siltä kandidaatti. Diiva ei kuitenkaan saa olla. Lehdelle on lausuttu, että kyseessä on aikuinen nainen. Varmasti. Ja missi. Nyt on tarkoitus perustaa perhe.


Puistatus.

Suosikit