Ooo kesän lapsi mä oon...


NYT on kesä - ihanaa! mutta eipä iloita ennen tarvittavia toimenpiteitä. Äitille uusi mekko ja joku ihana hattu (tai sitten ei..) Niin ja aurinkosuojat, nyt tarkastelussa seiskakuun suojaaminen. Tiedän, ettei alle 1-vuotiaita pitäisi välttämättä sivellä minkäänlaisella voiteella, mutta aion uhmata tätä ohjeistusta suojaamalla kasvot, kämmenet, jalkaterät ja tarvittaessa koko tyypin. VAAN MILLÄ?

Tepastelin tänään Stockalle nopeasti hakemaan Dr. Hauschkan stickiä, joka saisi pienimmäiselleni tarjota tärkeän valkoisen suojan tänä kesänä eikä tarvitsisi harmitella, että jäipä tätä kamalasti yli eikä suojaa enää seuraavana kesänä (onko se oikeesti näin vai vaan jotain propagandaa).  Ukkikaan ei enää tätä laita, kun ihmetteli erään kerran Kyproksen lomalla, että miksiköhän ei aurinko tartu. Ei sen kummemmin niitä etikettejä viittinyt lueskella. Voide kuin voide. Meillä oli tätä tuolloin myös tuubissa. 

Vaan mitä sanoo Stocka: Ei-oo. Häh? No Sokkarille sitten. Ei-oo-ollut-moneen-vuoteen. Neljä vuotta sitten oli, mutta nyt sitten ei. Ja niinhän se on, että mm. Weleda ja edellä mainittu eivät enää valmista aurinkotuotteita.

Nyt etsitään, nyt siis etsitään (tämä Reijo Salmisen äänellä) fysikaalista, siis mekaanista, siis aurinkoa pois heijastavaa tököttiä. Miksi tuokin pitää niin vaikeasti ilmaista? Löysin pikaetsinnällä muutaman. Jos on kokemusta tai vinkkejä, otan kiitollisna vastaan. Haussa on erityisesti sellainen stick, jota en vaan löytänyt.


kuva: yliopistonapteekki.fi    kuva: yliopistonapteekki.fi 
kuva: yliopistonapteekki.fi     
 Suosikit