Sisältää tuotesijoittelua

kuvat: semperlastenruoka.fi

Kuinkas sitten kävikään.. Meillä seiskakuun kanssa on lipsahdettu melko lahjakkaasti tuonne purkkimaailmaan. Tiedän. Olen retku äiti! En vaan ole jaksanut keitellä ja soseutella. Siinä se tuli. Ihan suoraan! Saa syyttää ja vihata. Lupaan kylläkin viikonloppuna keitellä bataatista ja jostaintoisesta jotain mielenkiintoista lapselle. Syy tähän reipastumiseen on nuo edellä kuvatut tuotteet, jotka ovat käyneet meillä tarjolla, mutta seiskakuun suu napsahtaa tiukasti kiinni heti ekan lusikan jälkeen. Ei mene, niin ei mene. Kaikista hauskinta on, että purkeissa lukee "Sopiva aloitussose". Kyllä ovat niin karkeita ja tönkköä tavaraa, että ei ilman kakomisia mikään niistä lusikoista ole mennyt masuun saakka. Tiedän, että tarvitaan ne viistoista maistelukertaa, mut en minäkään näistä niin välittäisi. Viikonlopuksi aion käyttää tutkijan lahjojani ja teen oikein kunnon reseachin mahdollisesti maistuvista ruoista.  kuva: realsnacks.fi

Eikun otetaas takaisin! Ei se ihan purkista ole kaikki tullutkaan! Lapsihan on tosiaan kunnostautunut sormiruokailussa sen kaurakakkukatastrofin jälkeen uudestaan! Maissinaksut paksahtavat pikku sahalaitahampailla poikki tuosta vain. Seiskakuu ei kuitenkaan järin suuri maissinaksujen fani ole. Ne tarttuvat kitalakeen ja vesipullolle on heti käyttöä. Meillehän vihdoin kotiutui Lifefactoryn ihana juomapullo. No arvatkaa kumpi näistä puteleista on käytössä?

kuvat: ainu.fi & lifefactory.com

Jostain syystä tuo sippy-cup on vielä vähän hankala, mutta tuosta pullosta opitaan juomaan. Se on varma se. Heh. Meillä seiskakuu on juonut alusta alkaen ihan suoraan lasista. Ei siksi, että se on ihan hyvä taito, vaan siksi ettei nokkamukeja tai pulloja ole ollut mailla halmeilla. Lifefactoryn pullo on nykyään mukana ja kyllä neiti siitäkin juo, mutta se on tosiaan vielä vähän treenaustasolla. 
kuva: www.innocentdrinks.co.uk
On muuten jännä, että tälle kakkoslapselle en muista koskaan ottaa mitään ruokaa, naksuja tms. mukaan, jos olen menossa esim. jonnekin kahville jonkun kanssa. Ni-in, ihan kamalaa. No onneksi yleensä joku Alepa osuu kohdalle, jos ei kotiin ehditä syömään. Keskiviikkona tapasin ystäväni Stockalla kahvilla enkä jaksanut lähteä Herkkuun hakemaan mitään seiskakuulle. Joo-o. Elä sano mittään. Nappasin kahvilan tiskiltä Pure Fruitin ja siitähän tuli seiskakuun suuri herkku. Älkää vaan sanoko ettei sitä olisi saanut juottaa.. Ainoa mikä mietitytti oli lime, mut putelin mukaan sitä oli vaan dash.  Ei tullu mitään oireita. Mitähän seuraavaksi testattais?

Suosikit