Wanted

kuva: http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-bee?id=6010

Apua. Tarvitaan. Olen saanut päähäni haluta nämä upeat yksilöt meille. Järki sanoo, ettei noilla kikkanarenkailla talvea pusketa läpi. Kylläpä vaan, sanon minä, koska jos teitä ei aurata Helsingin keskustassa, niin missä sitten? Sitä paitsi kauanko se talvi nyt mukamas kestää. Pari kuukautta. Maks. En edes muista viime talvea. Mulla on Pyhä Manduca hätätilanteisiin, jos sattuu joku megablizzard iskemään.

Tsek dis:
kuvat: bugaboo.com / modernnursery.com / fi.babyshop.com

Vilautin anopillekin, että eikooihanat ja kyllä kuulemma olivat, ja se nyt oli ainoa oikea vastaus. Olisin halunnut Bugaboot jo neljävuotiaalle, mutta jostain syystä päädyimme perinteisiin vankkurimalleihin (mitäpä muuta näiltä junteilta voisi odottaakaan). Olimme jotenkin vakuuttuneita, että mummolan pelloilla ei Bugareilla pääse eteenpäin. No ketä kiinnostaa? Siellähän niitä työnnelläänkin kaks kertaa vuodessa tai ei edes sitä. Siellä hurautellaan autolla ovelta ovelle. Autoa me ei Helsingin keskustassa tarvita. Nämä rattaat me tarvitsemme.

Puolivuotiasta odotellessamme ajattelimme, että tarvitaan vielä tuplat, koska neljävee ei jaksa kävellä kuutta tuntia äidin kanssa ostoksilla. Neljävee siis istuu - herra paratkoon - edelleen rattaiden kyydissä, koska onhan se nastaa, kun äiti työntää, mutta haikailee myös seisomalautaa, jonka saa näihin Bugiksiin. Brilliant! 

kuva: vaunuaitta.fi
 
No mitä sanoo Mies? Jotain tällaista on kuulunut: et-voi-olla-tosissasi-ei-todellakaan-tule-tapahtumaan-on-taas-tän-päivän-pakkomielle-ei-muuten-tule-ne-meille. Vois ajatella, että pikkasen vielä kirraa tuossa päässä tän asian hyväksyminen, mutta koska neljävuotiaskin on vihannut tämänhetkisten menopelien mustaa väriä, niin taas yks kriteeri lisää, miksi nää kaunottaret saisivat tulla meille. Sitä paitsi puolivuotias on erittäin suurilla prosenttiosuuksilla meidän perheen vika vauva, niin nyt, jos koskaan, nämä rattaat on syytä hankkia. Sitä paitsi mainoslause ei varsinaisesti ole on ihan meille suunnattu. Mä nään tän kuvaavan tosi coolisti näitä ruuhkavuosia, vai mitä?

bugaboo bee compact yet complete for parents who live life on the fly

Jos joku Bugaboon PR-henkilö näkee aiheelliseksi lähettää meille nämä kärryt, voin kyllä just ja just kiitokseksi kirjoittaa käyttökokemuksistamme. Ps. Juon kahvia, niin se lisäosa kahvikupille kans olis kiva. Mä täällä odottelen (värillä ei ole väliä - mikä vaan tämän sivun väreistä sopii). Suurkiitos. Jos ne tulee Amerikoista, niin many, many thank yous.

EDIT: Iiiihan pakko oli lisätä tämä jälkikäteen, vaikka olin hetkeä aiemmin sitä mieltä, etten mitään Bugaboo+Marc Jacobs kuoseja esittele enkä oikeasti halua mitään Missoni-migreeni kuosia (sori vaan), mutta me likes pandas. Rodini pandas in particular. Viis siitä, että rapa näissä näkyisi kilometrien päähänkin enkä tällaisia koskaan tule saamaan, koska niitä on jaossa vain 20. Koko mualimassa. Kurkataan sitten vaan ihan pikkuisen.Suosikit