Po.P on pop!

Onko toisille käynyt niin, että tämän kevään Polarn o Pyretin välikausihanskat ovat aivan susikamaa?
kuva: polarnopyret.com

Ostimme jokunen viikko (saattaa olla kuukausikin) sitten neljäveelle nämä hanskat ja ihmettelinkin, kun olivat ihan selkeästi märät sisältä muutamana kurapäivänä. No tässä olotilassa asia unohtuu samantien enkä tehnyt asialle heti mitään. Pinkkihän on sit semmonen väri, että se kura ei varsinaisesti blend in, vaan oli pakko huuhtasta niitä vähän puhtaammaksi alkuviikosta. Pesin ne altaassa ja muistelin muutamaa lukemaani testiä, että on uitettu - ja kuivat on. No ei menny ihan samalla tavalla. Ajattelinkin, että olinko ne onnistunut sittenkin kastelemaan sisältä, mutta ei. Meille oli siunaantuneet jotkut maanantaikappaleet.

Viimeinen niitti oli, kun lapsi tuli tiistaina päiväkodista toisen hanskan sauman repsottaessa auki. Kävimmekin Kampin liikkeessä ja saimme kuulla, että parit muutkin samankokoiset (koko 4) ja samanväriset oli tuotu liikkeeseen. Olokeepa tarkkoina siis. Välikausihanskat, väri pinkki, koko 4. Mikäli käyttyminen havaittu huonoksi, sinne vaan takaisin. Myyjä epäili, että kyseessä voi olla huono erä just tuota väriä & kokoa.  Palvelu pelasi moitteetta eikä tarvinnut yhtään kovistella.

Neljävee testaa tänään uutta pariaa. To be continued... jos joku muistaa näistä kysyä..Ps. Ihan muuta havaintoasiaa: Huomasin, että teitä on jo 10 seurakuntalaista ilmaantunut tänne miulle kaveriks! Kiitos, että hengaatte! Vappuna bileet siis eli raaka (ilman jäitä) puolikas siideri ehkä, jos oikein villiinnyn! Nukkuskohan se tuo seiskakuukin paremmin? Vitsi! Mut jos...niin sit miut pittää pittää pois tältä konneelta. Hihhihhihhi. Nääh, luultavasti en villiinny, huomasin nimittäin sattumoisin jonkun uuden siiderimainoksen ja olin ihan pihalla, että tämmösiäkö ne putelit nykyään on, ohho.

Suosikit