Little Butterfly London - Ihanuuksia kaikista tärkeimmille

 

Saimme jokin aika sitten kevätterkkuja Joliesta ja paketista paljastui niin kauniita, lontoolaisen Little Butterfly London brändin hoitotuotteita. Tässäpä mainio vinkki vauvalahjaksi, sillä kyseessä on niin ihana Ecocert -sarja, jonka tuotteet miellyttävät varmasti perheen äitiäkin 

Little Butterfly Londonia markkinoidaan enimmäkseen vauvojen ja äitien hoitotuotteina, ne kyllä sopivat ihan kaikenikäisille. Meiltä ne vauvat ovat karanneet jo neli- ja kahdeksanvuotiaiksi, joten kokemukset näistä luksustuotteiden kriteerit täyttävistä tuotteista tulevat pääosin heiltä.

Erityissuosituksen annan - ehkä omaksi yllätykseksenikin - tässä ns. vaippavoiteelle, joka on ollut todellinen apu ekaluokkalaisen pienille, kuiville atopialäiskille ja ennennäkemättömälle ihoärsytykselle, joka on kohdistunut voimakkaasti reisien sisäpinnalle aiheuttaen kutinaa ja pieniä näppyjä. Päivän aikana ihon hikoillessa, ihottuma-alue kutisee ja on illalla voimakkaasti punoittava. Olemme laittaneet iltaisin tätä Soft as moonlight nappy change cream tehovoidetta, joka ei olekaan syyttä Little Butterfly Londonin palkittu tähtituote, sillä aamuisin iho on rauhoittunut ja näpyt lähestulkoon poissa. Tuote on kehitetty vauvojen vaippa-alueen hoitovoiteeksi, mutta ihoa korjaavien ja suojaavien ominaisuuksien ansiosta se sopii käytettäväksi hoitoa kaipaaville ihoalueille ympäri kehoa. 

Voiteessa on ravitsevia mangonsiemen- ja kaakaovoita, rauhoittavaa kehäkukkaa ja kamomillaa, kosteuttavaa kurkunsiemenuutetta ja persikankiviöljyä sekä ihon paranemista edistävää sinkkiä.Ihana vauvalahja on varmasti myös Love Eternal -hierontaöljy, jonka lisäksi voit vinkata uutta äitiä ja/tai isiä poikkeamaan tämän blogin luetuimmalle sivulle Vauvahieronta-ohjeisiin, joita luetaan sankoin joukoin päivittäin ja jaetaan ympäriinsä. Vauvahieronta auttaa vauvaa rentoutumaan ja vähentämään vatsanvääntelyjä, trust me. Tätä öljyä voi huoletta hieroa myös raskausmasuun ja rintoihin estämään ihon repeämistä ja arpien syntymistä. Meillä tätä öljyä lisätään kylpyveteen pari tippaa kosteuttamaan ihoa.

 Tykkään itse käyttää lempeää Bubbles in the Breeze Top to Toe -suihkugeelistä ja viimeksi juuri tänä iltana myös nelivuotias suihkussa kommentoi, että saippua ei kirvele yhtään, mikä on ehdoton ominaisuus ja välttää monet turhat itkut. Esim. pyllynpesussa tämä tuote ei kirvele herkkää ihoa.

Suihkugeeli, joka on tosiaan hiukan geelimäinen ei vaahtoa turhia, pesten kuitenkin puhtaaksi. Pesuaineessa on vieno tuoksu, joka tulee kosteuttavasta kurkku-uutteesta sekä rauhoittavista kaura- ja mesiangervouutteista. Kaura todellakin rauhoittaa ihoa, tämä vinkiksi myös vesirokkopotilaille. Kaurakylvyt helpottavat kutinaa. Mandariinin ja appelsiinin hennon makea ja raikas häivähdys viimeistelevät suihkugeelin hennon tuoksumaailman.Little Butterfly London tuotteet on brändätty hienosti. Niiden kauniit laatikot, pullot ja erityisen hienot mintunväriset, puunsäikeet paljastavat korkit kruunaavat designin. Jokaisen tuotteen nimi vetoaa mielikuvaan rauhallisista yöunista tai muusta satumaisesta vauva-aikaan sopivasta hetkestä. Jos niitä ei varsinaisesti ole, niin näillä tuotteilla niistä voi haaveilla. Hih. Jokainen sarjan tuote on sellainen, jollaiselle on lapsiperheessä käyttöä akselilla vauva-sisarukset-vanhemmat, eikä yhtään haitaksi ole se, miten kauniilta tuotteet näyttävät siellä kylppärin hyllyllä, voi huokaus! Little Butterfly London exclusively Joliesta.


*) Sis. mainoslinkkejä
**) Tuotteet saatu 

Suosikit