Lahjavinkit opeille ja hoitajille


Koulut päättyvät lauantaina ja päiväkoditkin useimmiten viimeistään juhannukseen mennessä. Lapset ovat lomansa ansainneet ja niin ovat opet ja hoitajatkin.

Itse open vaimona ilahdun käyttötavaroista, kuten suklaasta, teestä, kahvista, kuoharista. Itsetehty saippua on sellainen, joka taitaa tulla joka vuosi. Kaikki minkä voi kuluttaa on pääsääntöisesti toimiva lahja - jos minulta kysytään. 

Me olemme antaneet lahjaksi myös leffalippuja, lahjakortteja isommalla porukalla. Mies on saanut lahjaksi koko perheelle yöpymisen kylpylässä. Isommat lahjat vaativat aina vähän vaivannäkemistä ja organisoimista, mutta ovat tietysti helppoja, kun ei tarvitse kuin siirtää sovittu summa sen organisoijan tilille.

Ihanahan se varmasti olisi tehdä lasten kanssa jotain itse, mutku äiti ei ole mikään kummoinen käsityöläinen sivupersoonaltaan, niin kurkin itse lahjavinkkejä Ruohonjuuren sivuilta ja kun lahjan saajia on useita, niin yhden lahjan hinta pysyttelee meillä siinä noin 10-15e tuntumassa. 

Keräsin kollaasiin tämän hintaluokan tuotteita helpottamaan omaa valintaa ja jeesaamaan myös muita viime hetken lahjanhankkijoita.

Mitä teillä annetaan - vai annetaanko mitään - kiitokseksi opettajille!

Kommentit

Jennijee sanoi…
Eskan opeille innokkaan äidin (not me) johdolla kerättiin yhteiskassa hierontalahjakortteihin. Päiväkodin tädit sai servettejä ja kortit. Olivat nimittäin saaneet jouluna esikoisen ehdottamaa kalasaippuaa (Palmolive tms. jossa on kalan kuvia purkissa). Vaikka se tuntui vähän pöhköltä, niin oli tavallaan symppistä antaa jotain, mitä lapsi ehdottomasti halusi antaa. Ehdotettuun hajukynttilään en voinut tällä kertaa taipua, koska saan itse niistä järkyt hedarit, joten sooloilin ja ostin ruoka- ja kahviservetit, jospa ne tulisi käytettyä. :)
Riikka sanoi…
Ihana lahjakortti! Hieronta on varmasti aina sellainen lahja, josta ei voi pitämättä. Servetit sarjassa käyttötavaraa, erinomainen valinta!

Saippuat ovat jostain syystä hitti. Ne on usein kauniissa paketeissa ja edullisiakin, eikä liian ihotyyppisidonnaisia. Meiltäkin lähtee nyt päiväkodin hoitajille Nurmen palasaippuat ja Seed & Bean suklaalevyt. Tulee nätti paketti!

Ihanaa kevätjuhlien aikaa!

Suositut tekstit