Lahjavinkit opeille ja hoitajille


Koulut päättyvät lauantaina ja päiväkoditkin useimmiten viimeistään juhannukseen mennessä. Lapset ovat lomansa ansainneet ja niin ovat opet ja hoitajatkin.

Itse open vaimona ilahdun käyttötavaroista, kuten suklaasta, teestä, kahvista, kuoharista. Itsetehty saippua on sellainen, joka taitaa tulla joka vuosi. Kaikki minkä voi kuluttaa on pääsääntöisesti toimiva lahja - jos minulta kysytään. 

Me olemme antaneet lahjaksi myös leffalippuja, lahjakortteja isommalla porukalla. Mies on saanut lahjaksi koko perheelle yöpymisen kylpylässä. Isommat lahjat vaativat aina vähän vaivannäkemistä ja organisoimista, mutta ovat tietysti helppoja, kun ei tarvitse kuin siirtää sovittu summa sen organisoijan tilille.

Ihanahan se varmasti olisi tehdä lasten kanssa jotain itse, mutku äiti ei ole mikään kummoinen käsityöläinen sivupersoonaltaan, niin kurkin itse lahjavinkkejä Ruohonjuuren sivuilta ja kun lahjan saajia on useita, niin yhden lahjan hinta pysyttelee meillä siinä noin 10-15e tuntumassa. 

Keräsin kollaasiin tämän hintaluokan tuotteita helpottamaan omaa valintaa ja jeesaamaan myös muita viime hetken lahjanhankkijoita.

Mitä teillä annetaan - vai annetaanko mitään - kiitokseksi opettajille!

Suosikit