Helpot silmät ja Bohon kesänstarttaus - ARVONTA!

Taitaa olla arvonta tulossa!

Hei muistatko Ripun meikkikoulun? Kolmoset poskiin jne. Se on taas täällä ja nyt on vuorossa silmät. Nimittäin tällaisen kotikosmetologin eli perusäidin silmämeikkivinkit tulossa. Sutisuti!

Niin ja sitten se paras! Boho sponssaa kesän kunniaksi arvontapalkinnoksi tässä meikkikoulussa käytetyt luomivärit eli huikean Earth luomivärisettipaletin, ripsivärin ja kesäkynsiin kaksi (2) ihkua lakkaa! Jeijeijeee! Pysy mukana. Arvonnan säännöt lopussa.


Earth-luomiväripaletti pitää sisällään 8 erilaista nappia, jotka toimivat re-fill -idiksellä ts. palettiin voi hankkia uuden napin entisen loputtua. Seuraavaksi tulee nippu lähäreitä meitsistä ja jotta rima meikkihommiin olisi mahdollisimman matalalla, niin kuvat ovat napattu arjen tilanteista, töihin mentäessä jne., eikä meikkejä ole tehty kuvausmeikkiajatuksella pohjaa erityisellä pieteetillä pakkeloiden, vaan meikki on sudittu muutamassa minuutissa. Aloitetaan sitten!ssä aamussa on yläluomelle vetäisty roosaan taittavaa 4:sta, silmän sisänurkkaan ihan vaaleaa nro 7 ja ulkonurkkaan tuputeltu ruskeaa helmiäis 3:sta. Eyelinerit ihan ripsien tyveen ja ripsarit ripsiin. Lapset söivät samaan aikaan aamupalaa ja sitten lähdettiin.  
 


Sitten on selkeästi lähdetty vähän iltamenoloihin. Juhlameikkiin sudittu yläluomelle 3:sta, ulkonurkkaan ja liikkuvalle luomelle 1:stä. Kulmaluulle sipaus vaaleaa (7). Party, party!

Huulissa eka ja toka kuvissa Bohon huulipuna Tulipe.
 

 


Hyvää huomenta! Tämä look tehtiin aurinkoisena aamuna ja teki mieli laittaa vähän kesää myös luomille. Yläluomella  on pronsiin vivahtava 2. Ulkonurkassa 3:sta. Sisänurkassa snadisti 4:sta blendattu 2:n kanssa, joten ei juuri erotu.
Jätetäänpä helmiäiset soppakauhat hetkeksi ja mennäänkin näihin seuraaviin kuviin matalla profiililla. Yläluomessa 8, ulkonurkassa 6 ja liikkuvalla reilusti vaalea 7. Tämä on sellainen iisi, mutta silti näyttävä kombo. Huulissa on Bohon huulipuna, Capucine.


Kuvissa on käytetty kulmissa Bohon kulmakynää, värissä Brun. Eyelinerin sävy on Marron, ripsissä on musta, tuuheuttava mascara. No niin, nyt päästiin välkälle tästä koulusta. Kaikki silmämeikit tehtiin samalla tekniikalla. Ei ole mitään erikoista jippoa. Kauniita ja näyttäviä silmämeikkejä saa jo parilla eri yhdistelmällä, eikä ole todellakaan vaikeaa. Suosittelen satsaamaan jonkinlaiseen luomivärikomboon, niin ei tarvitse miettiä, mitä värinappeja osaisi hankkia. Laadukkaalla ja edullisella Boholla on helppo aloittaa. 

Bohoa myydään ympäri Suomea, kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Bohon FB-sivuja kannattaa myös seurata täällä, niin saat tietoa myös uutuuksista, Bohon omista kilpailuista jne.

Sitten se mahtava arvonta! keä on blogissa kuin pipoa, kiitos kaikille lämpimästi siitä! Lisätään kuitenkin vähän kierroksia, jotta näitä kivoja arvontoja saadaan teille lisää, niin käypä liittymässä jengiin mukaan. Arpoja saat sen mukaan kuinka monessa paikassa käyt klikkaamassa kannatuksesi. Vinkkaa kaverillekin!

1 arpa: Liity blogin jengiin oikealla sivupalkissa.

   

2 arpaa: Tykkää blogin sivusta FB:ssä
3 arpaa: Tykkää instassa @riikka_hei

Kerro BLOGIN KOMMENTTILAATIKOSSA (ALLA), kuinka monella arvalla osallistut ja jätä yhteystietosi mukaan. Arvontaan voi osallistua Suvivirren raikuessa lauantaihin 4.6.16 saakka! ONNEA ARVONTAAN!


*) tuotteet saatu bloginäkyvyyteen
     

Kommentit

Unknown sanoi…
Mukana arvonnassa kolmella arvalla:)
Unknown sanoi…
... Ja ne yhteystiedot:D bycamillas@gmail.com
hulamaja sanoi…
Kolme arpaa! Ois ihana saada meikkejä, kun oon just siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja luomivärejä ei vielä ole! ;)

hulamaja ät gmail piste com
Mimme sanoi…
Kahdella arvalla mukana!
mimme82 ät gmail.com
Mari sanoi…
Kahdella mukana (koska kännykän kautta ei saa liityttyä raatiin )
Riikka sanoi…
Hei myös kännykällä voi liittyä. Mene mobiilinäytöllä sivun alas ja valitse "näytä internetversio", sitten pääsee sivupalkkiin ja voi liittyä. 👍😊
Anonyymi sanoi…
Boho kiinnostaa! Yhdellä arvalla mukana (fb).
-Kipsuli-
fredriikka1@luukku.com
tania sanoi…
Kahdella arvalla mukana.
t.ania ät suomi24.fi
rosakuro@gmail.com sanoi…
Kolme arpaa!
Unknown sanoi…
Yhdellä arvalla mukana! (:
milja.amelia@gmail.com
Teija sanoi…
Kolmella mukaan!
hamalainentm@gmail.com
Minni sanoi…
Mulla myös tutustuminen luonnonkosmetiikkaan aluillaan. Tämä olisi siihen loistava aasinsilta, siispä mukaan kolmella arvalla :) minni.simolin@outlook.com
Sari sanoi…
Mukaan kahdella arvalla! :) (FB tykkäys ja blogin lukija)
Olen halunnut testata Bohon meikkejä (erityisesti ripsari!) mutta rahatilanne ei ole antanut myöden, olisi mahtava siis voittaa ja päästä testaamaan!
sari.lamminpaa (a) gmail.com
Unknown sanoi…
Yhden bohon huulipunan jälkeen kiinnostaa myös muut meikit! Yhdellä arvalla mukana :)
Anonyymi sanoi…
Kahdella arvalla mukana (fb ja blogger) :)
s.kansakoski(at)luukku.com
Sunday sanoi…
Kolme arpaa. =) Kaikilla kanavilla seuraan ja mun kuvakin tossa sun kuvakaappauksessa heti ekana. :D

sannamaria77 at gmail.com
Anonyymi sanoi…
Kolmella arvalla mukana!
Tanja sanoi…
Kahdella arvalla mukana :)
bjorkman.tanja(at)gmail.com
Siinatar sanoi…
Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com
Jenni sanoi…
Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan :)
ameliarose211@gmail.com
Jenni sanoi…
Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan :)
ameliarose211@gmail.com
Henna73 sanoi…
Kolmella arvalla mukaan

unelmiaonnesta(at)gmail.com
anna s. sanoi…
Mukana yhdellä arvalla :)

anna_88@luukku.com
Heini sanoi…
Kahdella arvalla osallistun! :)

hheinij(at)hotmail.com
Hilda Hissu sanoi…
Mukana yhdellä arvalla. Ihana arvonta :)

hilsan@luukku.com
Anonyymi sanoi…
Kahdella mukana jos vielä ehtii ��
Mari.haapsaari@Outlook.com

Suositut tekstit