Helpot silmät ja Bohon kesänstarttaus - ARVONTA!

Taitaa olla arvonta tulossa!

Hei muistatko Ripun meikkikoulun? Kolmoset poskiin jne. Se on taas täällä ja nyt on vuorossa silmät. Nimittäin tällaisen kotikosmetologin eli perusäidin silmämeikkivinkit tulossa. Sutisuti!

Niin ja sitten se paras! Boho sponssaa kesän kunniaksi arvontapalkinnoksi tässä meikkikoulussa käytetyt luomivärit eli huikean Earth luomivärisettipaletin, ripsivärin ja kesäkynsiin kaksi (2) ihkua lakkaa! Jeijeijeee! Pysy mukana. Arvonnan säännöt lopussa.


Earth-luomiväripaletti pitää sisällään 8 erilaista nappia, jotka toimivat re-fill -idiksellä ts. palettiin voi hankkia uuden napin entisen loputtua. Seuraavaksi tulee nippu lähäreitä meitsistä ja jotta rima meikkihommiin olisi mahdollisimman matalalla, niin kuvat ovat napattu arjen tilanteista, töihin mentäessä jne., eikä meikkejä ole tehty kuvausmeikkiajatuksella pohjaa erityisellä pieteetillä pakkeloiden, vaan meikki on sudittu muutamassa minuutissa. Aloitetaan sitten!



ssä aamussa on yläluomelle vetäisty roosaan taittavaa 4:sta, silmän sisänurkkaan ihan vaaleaa nro 7 ja ulkonurkkaan tuputeltu ruskeaa helmiäis 3:sta. Eyelinerit ihan ripsien tyveen ja ripsarit ripsiin. Lapset söivät samaan aikaan aamupalaa ja sitten lähdettiin.  
 


Sitten on selkeästi lähdetty vähän iltamenoloihin. Juhlameikkiin sudittu yläluomelle 3:sta, ulkonurkkaan ja liikkuvalle luomelle 1:stä. Kulmaluulle sipaus vaaleaa (7). Party, party!

Huulissa eka ja toka kuvissa Bohon huulipuna Tulipe.
 

 


Hyvää huomenta! Tämä look tehtiin aurinkoisena aamuna ja teki mieli laittaa vähän kesää myös luomille. Yläluomella  on pronsiin vivahtava 2. Ulkonurkassa 3:sta. Sisänurkassa snadisti 4:sta blendattu 2:n kanssa, joten ei juuri erotu.




Jätetäänpä helmiäiset soppakauhat hetkeksi ja mennäänkin näihin seuraaviin kuviin matalla profiililla. Yläluomessa 8, ulkonurkassa 6 ja liikkuvalla reilusti vaalea 7. Tämä on sellainen iisi, mutta silti näyttävä kombo. Huulissa on Bohon huulipuna, Capucine.


Kuvissa on käytetty kulmissa Bohon kulmakynää, värissä Brun. Eyelinerin sävy on Marron, ripsissä on musta, tuuheuttava mascara. 



No niin, nyt päästiin välkälle tästä koulusta. Kaikki silmämeikit tehtiin samalla tekniikalla. Ei ole mitään erikoista jippoa. Kauniita ja näyttäviä silmämeikkejä saa jo parilla eri yhdistelmällä, eikä ole todellakaan vaikeaa. Suosittelen satsaamaan jonkinlaiseen luomivärikomboon, niin ei tarvitse miettiä, mitä värinappeja osaisi hankkia. Laadukkaalla ja edullisella Boholla on helppo aloittaa. 

Bohoa myydään ympäri Suomea, kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Bohon FB-sivuja kannattaa myös seurata täällä, niin saat tietoa myös uutuuksista, Bohon omista kilpailuista jne.

Sitten se mahtava arvonta! keä on blogissa kuin pipoa, kiitos kaikille lämpimästi siitä! Lisätään kuitenkin vähän kierroksia, jotta näitä kivoja arvontoja saadaan teille lisää, niin käypä liittymässä jengiin mukaan. Arpoja saat sen mukaan kuinka monessa paikassa käyt klikkaamassa kannatuksesi. Vinkkaa kaverillekin!

1 arpa: Liity blogin jengiin oikealla sivupalkissa.

   

2 arpaa: Tykkää blogin sivusta FB:ssä












3 arpaa: Tykkää instassa @riikka_hei

















Kerro BLOGIN KOMMENTTILAATIKOSSA (ALLA), kuinka monella arvalla osallistut ja jätä yhteystietosi mukaan. Arvontaan voi osallistua Suvivirren raikuessa lauantaihin 4.6.16 saakka! ONNEA ARVONTAAN!


*) tuotteet saatu bloginäkyvyyteen
     

Suosikit